Vaša korpa

MBS štednjaci

MBS štednjaci

Štednjak  je uređaj  koji kombinuje  funkcije kuvanja i pečenja. Kako bi štednjaci zadovoljili potrebe što više kupaca, proizvode se u različitim veličinama. Visina i dubina obično su standardne (v = 85 cm, d = 60 cm), a širine različite. One se kreću od 30 centimetara do 60 centimetara, a većina ih je standardne širine 50 ili 60 cm.

Većina MBS štednjaka ima električnu rernu, ploče za kuvanje, ali one mogu biti vrlo različite. Postoje štednjaci s električnim, plinskim, indukcijskim, stakleno- keramičkim pločama i sa kombinacijom struje i plina. Ventilatorske rerne  su gotovo standardne i vrlo su korisne za pečenje na nižim temperaturama. Sve standardniji postaju štednjaci koji imaju vrata rerne koja se izvan ne greju tako da se ne možete opeći ako ih slučajno dotaknete.

Strong pellet

STRONG PELLET je štednjak na pelet visoke klase. Vodeći računa o potrebama savremene porodice napravili smo štednjak na pelet koji greje, kuva i peče. Emajlirana pećnica sa pločom koja se isporučuje uz štednjak omogućava spremanje jela na tradicionalan način.