Kotao Condens 7000W BOSCH

212.176 rsd

Pogledajte dostupne opcije

Condens 7000W radi izuzetno tiho i istovremeno na bazi najsavremenije kondenzacione tehnologije pruža maksimalni komfor grejanja i potrošnje tople vode. Osnovna oprema (35 i 42 kW) ili kompletna oprema (35 kW). Na zemni ili tečni gas. Sa ili bez antifriza. A u svakom slučaju sa najvećom uštedom!

Dostupne opcije
Šifra Opcije MP cenaKoličina
BO020436ZBR 35-3 A23 212.176 rsd
-
+
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Prednosti
– Idealan za porodične kuće
– Kaskadnim povezivanjem do snage 168 kW
– Kombi uređaj ZWBR, 35 kW, puna oprema: maksimalni komfor tople vode (***)
– Uređaj samo za grejanje ZBR, 35 i 42 kW, osnovna oprema: lako povezivanje na aku. bojler
– Nečujan rad (35 kW: max 38 dB!)
– Stepen korisnosti do 109%
– Solarna kompatibilnost
– BOSCH Heatronic III regulacija, FX regulatori
– Kontinualna regulacija plamena u svim režimima
– Pumpa sa promenjivim brojem obrtaja
– Ventilator sa promenjivim brojem obrtaja

Ovaj uređaj odlikuje se komforu u svakom smislu – zbog najvišeg kvaliteta ugrađenih komponenti, male potrošnje gasa, širokog opsega upotrebe, velikih mogućnosti kombinovanja preko BOSCH regulacije… Specijalna zvučna izolacija čini da Condens 7000 ima najniži nivo buke u klasi. Veliki plus za kvalitet življenja i stanovanja!

Unutar Condens 7000 W nalazi se kondenzacioni sistem najnovije generacije, sa gotovo neverovatnim performansama. Ventilator je sa promenjivim brojem obrtaja. Pumpa je sa promenjivim radnim poljem. Izmenjivač toplote od legure Al-Si. Uređaj upravlja BOSCH Heatronic III® elektronika. FX regulatori mogu voditi grejanje prema spoljašnjim uslovima ili prema sobnoj temperaturi. Patentirana Solar Inside® funkcija omogućava napredno povezivanje sa solarnim sistemima. Može raditi i na zemni i na tečni gas. I u sistemima grejanja bez i sa antifrizom (Glytermin NF). A tek priprema tople vode…

Brand

Brand

BOSCH