Altherma 3 H HT Daikin

Cena na upit.

Pogledajte dostupne opcije

Daikin Altherma 3 H HT je investicija u udobnost i uštedu energije. Ova toplotna pumpa vazduh-voda omogućava grejanje, hlađenje i trenutno dobijanje tople vode uz smanjenu upotrebu energije.

Kategorija:

Opis

Ovaj sistem je idealan za vlasnike domova koji žele da unaprede postojeći sistem grejanja pomoću bojlera ili na drugi tradicionalni način, upotrebom ekološkog i jeftinijeg rešenja.

Kad radi u standardnom zvučnom režimu, nivo zvučnog pritiska spoljašnje jedinice je 38 dBA (meren na 3 m rastojanja) – što je nešto između ptičijeg cvrkutanja i tišine u biblioteci. U niskom zvučnom režimu zvučni pritisak je smanjen na polovinu (35 dBA meren na 3 m rastojanja).

Daikin Altherma 3 H HT je baziran na najnovijim HVAC tehnologijama, razvijenim u Evropi za evropske klimatske uslove. Upoznajte se
sa osobinama koje čine taj proizvod superiornim u odnosu na druge.

Daikin Altherma 3 H HT je rešenje za renoviranje grejnog sistema koje se nameće u hladnijim, ali i u toplijim klimatskim uslovima. U poređenju sa drugim grejnim sistemima on koristi spoljašnji vazduh da omogući besprekoran kapacitet grejanja i tople vode, čak i pri temperaturama nižim od -28°C.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Boja

Siva

Brand

Brand

Daikin