Vaša korpa

SABIANA FAN COIL

Izaberite Sabianu i tako izaberite bezbednost
Bezbednost u smislu proizvoda, performansi i pouzdanosti. Bezbednost takođe znači odnos zasnovan na poštenju i stručnosti.

Preduzeće Sabiana tokom 90 godina zadržalo vodeću poziciju u proizvodnji opreme za grejanje i klimatizaciju namenjenu upotrebi u industriji, trgovini i sportu. Preduzeće Sabiana su 1929. godine osnovali Franko Binagi i Benvenuto Anatrella kad je kompanija počela sa svojom aktivnošću, proizvodnjom uređaja za klimatizaciju. Nakon što je sjajno prevazišlo ratne godine i posleratni period, preduzeće je prilagođavalo svoj asortiman proizvoda modernim zahtevima; uvelo je program modernizacije i automatizacije u radnim procedurama i posvetilo veliku pažnju svojim najvažnijim proizvodima, jedinicama za grejanje na način da dosegne vodeće mesto u Evropi na dotičnom tržištu.

Sedamdesetih godina, preduzeće Sabina je uvelo grejanje zračenjem pomoću traka koje je veoma brzo pokazalo svoj kvalitet kao najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja velikih prostora. Projektovanje i proizvodne tehnologije, koje su usvojene za grejanje zračenjem pomoću traka obezbedilo je preduzeću Sabina vodeće mesto u Evropi za ovu vrstu proizvoda. Kontinuirano ažuriranje asortimana proizvoda je napredovalo sa uvođenjem ventilokonvektora, kasetnih i jedinica za obradu vazduha koje zadovoljavaju sve potrebe tretmana vazduha i cevi od nerđajućeg čelika.

Sa svojih osamdeset godina iskustva i visokog nivoa pouzdanosti, preduzeće Sabiana se zalaže za svoj glavni cilj: garantovati inženjerima i klijentima sigurnost bezbednog proizvoda i odnosa poverenja sa dobavljačem. Zahvaljujući svojoj filozofiji, preduzeće Sabiana je spremno da prihvati sve izazove tokom dolazećih godina.

Stambena jedinica ventilokonvektora sa EC motorom

CARISMA WHISPER

Carisma Whisper CFF-ECM jedinica ventilokonvektora ujedinjuje smanjene dimenzije i modernu estetiku, i u isto vreme održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Carisma Whisper CFF-ECM uključuje verziju MV za ugradnju na zid i verziju IV za skrivenu ugradnju; verzija MV ujedinjuje smanjene dimenzije, do samo 126 mm dubine, i modernu estetiku koja perfektno pristaje sa svim vrstama nameštaja, i istovremeno održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Asortiman predviđa 5 brzina proticanja vazduha (od 75 do 645 m3/h) i 2 verzije (standardnu sa kućištem i onu za skrivenu ugradnju), svaka opremljena sa 2 niza zavojnica.


Carisma Whisper jedinica je dostupna takođe sa prednjim zračećim panelom.

Jedinice ventilokonvektora pod visokim pritiskom

CARISMA CRSL

Jedinice ventilokonvektora su za skrivenu ugradnju i povezivanje na mali sistem kanala.
Snabdevanje većih količina proticanja vazduha sa statičkim pritiskom do 80 Pa.
Jedinice ventilokonvektora se proizvode u 7 veličina za snabdevanje toplom i rashlađenom vodom.

Jedinice ventilokonvektora sa centrifugalnim ventilatorom

CARISMA CRC

Izuzetno tih ventilokonvektor

Asortiman CRC se nudi sa standardnim motorima sa 6 brzina, od kojih je 3 povezano i jedan statičan, koristan do 50 Pa. Predstavljaju idealan izbor za sve one primene kad želite da optimizujete odnos cene/performanse, ali ipak garantovati izvrsne zvučne rezultate, ograničenu potrošnju električne energije i dizajn koji odgovara svim modernim arhitektonskim rešenjima.

KONTROLERI

Pogledajte tehnički katalog svih kontolera.

CB-T
Ventilokonvektor za zidnu visoku montažu

CARISMA FLY

Sabiana Carisma Fly ventilokonvektor za montažu visoko na zid kombinuje potrebu za performansama, tih rad, laku instalaciju i održavanje.
Carisma Fly se proizvodi u sledećim verzijama:
• 4 modela za žičanu zidnu kontrolu
• 4 modela sa daljinskom infracrvenom kontrolom
• 4 modela sa MB elektronskom pločom
Za snabdevanje tople i rashlađene vode.

Kasetni ventilokonvektori sa EC motorom

SKYSTAR ECM

Serija SkyStar ECM koristi inovativni sinhronizovani električni motor bez četkica sa trajnim magnetom kojeg kontroliše inverterska kartica koja je direktno instalirana na jedinicu. Proticanje vazduha može da varira bez prekida sa signalom 1-10 V sa kontrola Sabiana ili sa nezavisnih kontrola. U prvom slučaju, elektronska ploča instalirana na jedinicu je povezana sa specifično izrađenim infracrvenim ili kontrolama montiranim na zid, dok u drugom slučaju, moraju da se koriste kontroleri koji se programišu sa izlazom 1-10 V.

Izrazita efikasnost, takođe na niskoj brzini, omogućava veliko smanjenje električne potrošnje (preko 75% manja potrošnja u upoređenju sa tradicionalnim motorom) i vrednostima apsorpcije koje su niže od normalnih radnih uslova i ne premašuju 10 Vata za ceo asortiman.

Motor bez četkica je karakerizovan konstantnom sinhronizovanom brzinom, nezavisno od opterećenja, koje zavisi samo od frekvence dobavljene snage motora, koju moduliše inverter.

Razlozi smanjene potrošnje su sledeći:
• Motor uvek radi na svojoj tačci maksimalne efikasnosti.
• Na motoru bez četkica, trajni magneti rotora generišu
magnetizovanu snagu autonomno.
• Motor uvek radi na sinhronizovanoj brzini, i rezultat toga je da nema
indukovane struje koja smanjuje efikasnost.

Jedinice ventilokonvektora

CARISMA FLOOR

Jedinice su projektovane da efikasno greju, rashlađuju i ventiliraju zgrade sa velikim prozorima i vratima.

Široki asortiman modela uključuje rešenja koja mogu da se prilagode u zavisnosti od arhitektonskih zahteva, sa rešetkama za difuziju u raznim materijalima i bojama.

Sve jedinice se isporučuju sa elektronskim motorima niske potrošnje energije. Dostupan je široki izbor kontrola i dodatne opreme za regulisanje.

Konvektori sa podnim kanalima se koriste u privatnim kućama, na terasama, u javnim kancelarijama i zgradama i u izložbenim i komercijalnim prostorima.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija