Električni blok kotao ETM

Blok-elektricni-kotao-ETM-1.jpg
elektricni-blok-kotao-etm-1
elektricni-blok-kotao-etm-2
Blok-elektricni-kotao-ETM-1.jpg
elektricni-blok-kotao-etm-1
elektricni-blok-kotao-etm-2
Full Screen

Električni blok kotao ETM

Cena na upit.

ELEKTRO-TERMO MONTAŽA – proizvodnja i servis električnih kotlova i montaža etažnog grejanja
OSNOVNE KARAKTERISTIKE ELEKTRIČNI KOTLOVA “ELEKTRO-TERMO MONTAŽA” POŽEGA

Pouzdanost u radu je posledica konstrukcijskih rešenja i ugradnje komponenti vrhunskih svetskih proizvođača kao što su “GRUNDFOS” i “WILO” za pumpe, “SIEMENS” i “HAGER” za sklopke, “ELBI” za ekspanzione posude, “CALEFFI” za ventile sigurnosti i automatsko odzračno lonče, “TESA” za razdelnike sa ventilima, “MMG” za termostate, “ELEKTROTERMIJA” za grejače, “CEWAL” za termomanometre, itd.

Bezbednost i dugotrajnost kotlova obezbeđena je pored kvalitetne izrade i nekim novinama u proizvodnji kotlova sa električnim grejačima kao što su: serijski ograničena maksimalna temperatura kotla na 75ºC što nam je omogućilo da temperatura zaštite od proključavanja bude smanjena sa 115ºC na 90-100ºC. Na kotlovima EK-6-24kw je urađena posebna zaštita od proključavanja pomoću kontaktora ili osigurača spregnutih sa naponskim okidačem, mogućnost proključavanja kotla je time eliminisana.

 

Elektri Ni Blok Kotao Etm
Kategorija:

Brend

ETM

Elektri Ni Blok Kotao Etm

Opis

 

Elektricni Blok Kotao Etm

Sve komponente u kotlu su izrađene od materijala koji ne gore otvorenim plamenom. Ušteda energije se postiže time što su kotlovi konstruisani tako da u sebi imaju malu količinu fluida pa brzo odaju energiju u sistem. Prekidanjem struje trostepenim termostatima obezbeđeno je da u startu kotao radi maksimalnom snagom a kasnije zadatu temperaturu luida odrzava minimalnom potrebnom snagom. Uz naše preporuke da se sistem grejanja reguliše i njime upravlja pomoću sobnih termostata, ventilima sa termostatima i drugim savetima za racionalnu potrošnju može se uštedeti i do 30 do 50% energije.

U proizvodnji kotla se vodi briga i o upotrebi ekoloških materijala pa smo izbegli mineralnu ili staklenu vunu kao izolacione materijale.
Ušteda pri montaži je prednost u odnosu na druge proizvođače jer je kotao opremljen po vašem zahtevu i potrebi sa ventilima, razdelnicima i svim ostalim elementima kotlarnice tako postavljenim da je montaža laka, brza i jednostavna.

Električni blok kotao ETM
Idi na vrh
Elektri Ni Blok Kotao EtmValdom Preporuka Kotlova
Elektri Ni Blok Kotao EtmNajbolja Ponuda Kotlova
Elektri Ni Blok Kotao Etm

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.