PPR Ispusni ventil beli

PPR-Ispusni-ventil-beli-1.jpg
PPR-Ispusni-ventil-beli-1.jpg
Full Screen

PPR Ispusni ventil beli

393,00RSD434,00RSD

Ppr Ispusni Ventil Beli
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Brend

VALDOM

Kompanija Valdom d.o.o je osnovana 2010. godine sa idejom da na adekvatan, savremen i ekološki način odgovori sve većim potrebama tržišta za kvalitetnim rešenjima u oblasti vodovoda, kanalizacije, klimatizacije i grejanja.Valdom maloprodajni objekti na lokacijama nude kupcima širok asortiman proizvoda poznatih domaćih i svetskih proizvođača u oblasti vodovoda, kanalizacije, grejanja, sanitarija i klimatizacije. Našim kupcima se nudi mogućnost da na jednom mestu uz stručno savetovanje dobiju rešenje kompletne instalacije.

Proizvodnja kompanije nalazi se u opštini Šid, na površini od 30.000m2, neposredno uz autoput Beograd – Zagreb. Preradom plastičnih masa (PVC, Polipropilen i polietilen) proizvodimo cevi, fiting i ostalu prateću opremu za vodovod i kanalizaciju.

Možemo se pohvaliti time da je naša proizvodnja usklađena sa strategijom EU : Europe 2020 o klimatskim promenama, ekologiji i utrošku energije. Tako da naši proizvodi ne sadrže teške metale i samim time su bezopasni po životnu sredinu.

PPR Ispusni ventil beli
Ppr Ispusni Ventil Beli
Dostupne opcije
Šifra Dimenzije MP cenaKoličina
2669Ø 20 393,00RSD
2668 Ø 25 434,00RSD
Idi na vrh
Ppr Ispusni Ventil BeliValdom Preporuka Kotlova
Ppr Ispusni Ventil BeliNajbolja Ponuda Kotlova
Ppr Ispusni Ventil Beli

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.