Cell Phone060 888 38 38

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

kotao-na-pelet-INTERIO-THERMOFLUX-1.jpg
kotao-na-pelet-INTERIO-THERMOFLUX-1.jpg
Full Screen

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

247.518,00RSD250.788,00RSD

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.

Pogledajte dostupne opcije

Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

 

Kotao Na Pelet Interio Thermoflux
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Brend

ThermoFLUX

ThermoFLUX svoj zadatak vidi u tome da razvije štedljive i ekološke proizvode za grejanje, koji zadovoljavaju najviše standarde. Cilj nam je da pružimo visoku udobnost pri rukovanju kotlom, ali istovremeno očuvati prirodu. Male emisije štetnih gasova, visoka iskorišćenost i pouzdan rad daju predost našim kotlovima.
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux

Opis

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam liniju kamina na pelet „INTERIO“. Oduševiće Vas po pitanju kvaliteta, dizajna i brzine zagrevanja. Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrevanja prostora , a ujedno dobiti i veoma lep uređaj, kamin Interio prestavlja idealan izbor. Kamin Interio poseduje vodeni izmenjivač i namenjen je priključenju na sistem centralnog grejanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrejavanje radijatora , a deo se isijava kroz staklo u prostor.

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX
Dostupne opcije
Šifra Opcije MP cenaKoličina
TF0001515 KW 247.518,00RSD
TF00022C 22 KW crveni 250.788,00RSD
Idi na vrh