Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

kotao-na-pelet-INTERIO-THERMOFLUX-1.jpg
kotao-na-pelet-INTERIO-THERMOFLUX-1.jpg
Full Screen

225.241,00RSD228.217,00RSD Cena na upit.

Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

 

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux
SlikaŠifra Opcije CenaKoličina
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 15 KW TF0001515 KW 225.241,00RSD Cena na upit.
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 22 KW crveni TF00022C 22 KW crveni 228.217,00RSD Cena na upit.

Opis

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam liniju kamina na pelet „INTERIO“. Oduševiće Vas po pitanju kvaliteta, dizajna i brzine zagrevanja. Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrevanja prostora , a ujedno dobiti i veoma lep uređaj, kamin Interio prestavlja idealan izbor. Kamin Interio poseduje vodeni izmenjivač i namenjen je priključenju na sistem centralnog grejanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrejavanje radijatora , a deo se isijava kroz staklo u prostor.

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

Brend

ThermoFLUX

ThermoFLUX svoj zadatak vidi u tome da razvije štedljive i ekološke proizvode za grejanje, koji zadovoljavaju najviše standarde. Cilj nam je da pružimo visoku udobnost pri rukovanju kotlom, ali istovremeno očuvati prirodu. Male emisije štetnih gasova, visoka iskorišćenost i pouzdan rad daju predost našim kotlovima.
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux
Idi na vrh
Kotao Na Pelet Interio ThermofluxValdom Preporuka Kotlova
Kotao Na Pelet Interio ThermofluxNajbolja Ponuda Kotlova