Cell Phone060 888 38 38

Carisma Whisper Sabiana

Carisma Whisper
Carisma Whisper
Full Screen

Carisma Whisper Sabiana

Cena na upit.

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.

Pogledajte dostupne opcije

Carisma Whisper CFF-ECM jedinica ventilokonvektora ujedinjuje smanjene dimenzije i modernu estetiku, i u isto vreme održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje.

Carisma Whisper Sabiana
Kategorija:

Brend

Sabiana

Sabiana je Italijanska kompanija koja još od 1929 proizvodi uređaje za klimatizaciju. Sabiana sistemi za grejanje i hlađenje su vođeni idejom efikasnosti što znači stvaranje toplog konfora uz minimalno potrošnju energije. SABIANA Company Video
Carisma Whisper Sabiana

Opis

Carisma Whisper CFF-ECM jedinica ventilokonvektora ujedinjuje smanjene dimenzije i modernu estetiku, i u isto vreme održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Carisma Whisper CFF-ECM uključuje verziju MV za ugradnju na zid i verziju IV za skrivenu ugradnju; verzija MV ujedinjuje smanjene dimenzije, do samo 126 mm dubine, i modernu estetiku koja perfektno pristaje sa svim vrstama nameštaja, i istovremeno održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Asortiman predviđa 5 brzina proticanja vazduha (od 75 do 645 m3/h) i 2 verzije (standardnu sa kućištem i onu za skrivenu ugradnju), svaka opremljena sa 2 niza zavojnica.

 

Carisma Whisper jedinica je dostupna takođe sa prednjim zračećim panelom.

Carisma Whisper Sabiana
Idi na vrh