Revizioni nastavak sa poklopcem

revizioni-nastavak-sa-poklopcem-pp-1.jpg
revizioni-nastavak-sa-poklopcem-pp-1.jpg
Full Screen

Revizioni nastavak sa poklopcem

158,00RSD425,00RSD

Revizioni Nastavak Sa Poklopcem
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Brend

VALDOM

Kompanija Valdom d.o.o je osnovana 2010. godine sa idejom da na adekvatan, savremen i ekološki način odgovori sve većim potrebama tržišta za kvalitetnim rešenjima u oblasti vodovoda, kanalizacije, klimatizacije i grejanja.Valdom maloprodajni objekti na lokacijama nude kupcima širok asortiman proizvoda poznatih domaćih i svetskih proizvođača u oblasti vodovoda, kanalizacije, grejanja, sanitarija i klimatizacije. Našim kupcima se nudi mogućnost da na jednom mestu uz stručno savetovanje dobiju rešenje kompletne instalacije.

Proizvodnja kompanije nalazi se u opštini Šid, na površini od 30.000m2, neposredno uz autoput Beograd – Zagreb. Preradom plastičnih masa (PVC, Polipropilen i polietilen) proizvodimo cevi, fiting i ostalu prateću opremu za vodovod i kanalizaciju.

Možemo se pohvaliti time da je naša proizvodnja usklađena sa strategijom EU : Europe 2020 o klimatskim promenama, ekologiji i utrošku energije. Tako da naši proizvodi ne sadrže teške metale i samim time su bezopasni po životnu sredinu.

Revizioni nastavak sa poklopcem
Revizioni Nastavak Sa Poklopcem
Dostupne opcije
Šifra Dmenzije MP cenaKoličina
0039-1110 158,00RSD
0040-1 125 193,00RSD
0041 160 425,00RSD
Idi na vrh
Revizioni Nastavak Sa PoklopcemValdom Preporuka Kotlova
Revizioni Nastavak Sa PoklopcemNajbolja Ponuda Kotlova
Revizioni Nastavak Sa Poklopcem

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.