O nama

Kompanija Valdom d.o.o je osnovana 2010. godine sa idejom da na adekvatan, savremen i ekološki način odgovori sve većim potrebama tržišta za kvalitetnim rešenjima u oblasti vodovoda, kanalizacije, klimatizacije i grejanja.

Proizvodnja kompanije nalazi se u opštini Šid, na površini od 30.000m2, neposredno uz autoput Beograd – Zagreb. Preradom plastičnih masa (PVC, Polipropilen i polietilen) proizvodimo cevi, fiting i ostalu prateću opremu za vodovod i kanalizaciju.

Možemo se pohvaliti time da je naša proizvodnja usklađena sa strategijom EU : Europe 2020 o klimatskim promenama, ekologiji i utrošku energije. Tako da naši proizvodi ne sadrže teške metale i samim time su bezopasni po životnu sredinu.

Valdom maloprodajni objekti na lokacijama nude kupcima širok asortiman proizvoda poznatih domaćih i svetskih proizvođača u oblasti vodovoda, kanalizacije, grejanja, sanitarija i klimatizacije. Našim kupcima se nudi mogućnost da na jednom mestu uz stručno savetovanje dobiju rešenje kompletne instalacije.

Pks

 

 

 

 

O Nama

 

Misija

Misija naše kompanije je zalaganje u pronalaženju najboljih rešenja koja postavljaju standarde u pogledu kvaliteta, trajnosti, efikasnosti i ekologije.

Vizija

 

Vizija

Vizija kompanije je da u bliskoj budućnosti postanemo regionalni lider u oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC i PP cevi i fitinga. Fleksibilnost u poslovanju, poslovna politika usmerena ka zadovoljstvu klijenta, tehnička podrška, garancija kvaliteta, poštovanje svih evropskih i svetskih preporuka i standarda iz oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC i PP cevi i fitinga, korišćenje sirovina najpoznatijih svetskih proizvođača su preduslovi za ostvarenje naše vizije.

 

Ekologija

 

Ekologija

Od svog osnivanja VALDOM d.o.o. posebnu pažnju poklanja ekologiji i zato je celokupna prozvodnja koncipirana prema direktivama EU vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato s punim pravom nose naziv ekološke. Dodatni doprinos u očuvanju životne sredine leži u činjenici da VALDOM d.o.o. u svom proizvodnom procesu koristi poslednju generaciju mašina renomiranih evropskih proizvođača ENGEL i THEYSOHN koje se odlikuju daleko manjom potrošnjom električne energije.

Idi na vrh
O Nama

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.