Vaša korpa

ARISTON KLIMA UREĐAJI

Otkrijte koliko energije možete uštedeti svaki dan!
Ariston tehnologija optimizuje performanse proizvoda kako bi što više smanjila potrošnju energije i emisije, uvek ispred vremena i u skladu sa evropskim propisima.

KAKO ODABRATI KLIMA UREĐAJ?

Izbor klima uređaja može biti veoma izazovan. Pre nego što kupite uređaj, morate biti sigurni šta vam zaista treba i koje proizvode možete naći na tržištu. Slede četiri aspekta koja biste trebali imati na umu, zajedno sa savetima koji će vam olakšati izbor.

Koje su najčešće vrste klima uređaja?
Pored širokog spektra rešenja za hlađenje kuće koja su dostupna na tržištu, najčešće se koriste split klima uređaji, što uključuje:

• mono-split klima uređaji – sastoje se od spoljne kompresorske jedinice i unutrašnje rashladne jedinice za hlađenje sobe ili ograničenog prostora u kući;
• multi-split klima uređaji – sastoje se od spoljne jedinice povezane sa dve ili više unutrašnjih jedinica za istovremeno hlađenje nekoliko prostorija.

Bez obzira na broj split jedinica, važno je razlikovati on/off i inverter klima uređaje, koji rade na sledećem principu:
– on/off uređaj: ovo je tradicionalni tip; kada se uključi, radi dok se ne postigne željena temperatura;
– inverter uređaj: ova sofisticirana tehnologija omogućava klima uređajima da upravljaju napajanjem zajedno s postignutom temperaturom i tako je čine stabilnijom nego tradicionalni modeli.

Predstavljamo Vam novi model ALYS R32 klima uređaja!

Zidni inverterski klima uređaj energetske klase do A +++.

eco-home
VISOKA EFIKASNOST

Proizvod karakterišu visoke energetske performanse, smanjena potrošnja i emisije.

necujan-rad
TIHI RAD

Izuzetno tihi rad u svim režimima rada.

wifi
FOLLOW ME

Funkcija Follow Me (Prati me) omogućava precizniju kontrolu temperature. Daljinski upravljač šalje signal klima uređaju i omogućava savršenu regulaciju željene temperature u odnosu na okolinu u kojoj se nalazi daljinski upravljač.

ariston-net
UPRAVLJANJE PUTEM APLIKACIJE

Kupovinom KIT WiFi Ariston Clima R32 (šifra 3381304) povežite proizvod na Internet i, zahvaljujući aplikaciji Ariston Clima, daljinski upravljajte klima uređajem.

ARISTON kvalitet zauvek u Vašem domu

100% GARANTUJE ARISTON
Svaka pojedinačna komponenta razvijena je kako bi garantovala dugotrajne performanse i visoku efikasnost uz garanciju marke Ariston.

100% PROVERENO I TESTIRANO
Svaki pojedinačni Ariston proizvod strogo je testiran u pogledu kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti pre isporuke, uz vrhunske rezultate zagarantovane našom posvećenošću.

100% PROIZVEDENO DA TRAJE
Jaki i otporni materijali, delovi i proizvodi razvijeni su za rad u ekstremnim uslovima kako bi pružili rezultate na visokom nivou uz maksimalnu trajnost.

ARISTON SERVISNI CENTAR

Centralni servis za klime je Elektro Spektar. Pogledajte spisak ostalih ovlašćenih servisera i montažera za klima uređaje.

Modeli klima

PREDNOSTI I KORISTI:

  • Rashladno sredstvo
  • Energetska klasa do A+++
  • Tehnologija 2D INVERTER
  • Kompatibilan sa KIT Wi-Fi ARISTON CLIMA R32
  • Memory funkcija
  • BOOSTER funkcija
  • Senzor curenja rashladnog sredstva
  • Funkcija automatskog čišćenja
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija