Cell Phone060 888 38 38

Ariston klime

Ariston Klima Uredjaji
Ariston

ARISTON KLIMA UREĐAJI

Otkrijte koliko energije možete uštedeti svaki dan!

Ariston tehnologija optimizuje performanse proizvoda kako bi što više smanjila potrošnju energije i emisije, uvek ispred vremena i u skladu sa evropskim propisima.

Kako odabrati klima uređaj?

Izbor klima uređaja može biti veoma izazovan. Pre nego što kupite uređaj, morate biti sigurni šta vam zaista treba i koje proizvode možete naći na tržištu. Slede četiri aspekta koja biste trebali imati na umu, zajedno sa savetima koji će vam olakšati izbor.

Koje su najčešće vrste klima uređaja?
Pored širokog spektra rešenja za hlađenje kuće koja su dostupna na tržištu, najčešće se koriste split klima uređaji, što uključuje:

• mono-split klima uređaji – sastoje se od spoljne kompresorske jedinice i unutrašnje rashladne jedinice za hlađenje sobe ili ograničenog prostora u kući;
• multi-split klima uređaji – sastoje se od spoljne jedinice povezane sa dve ili više unutrašnjih jedinica za istovremeno hlađenje nekoliko prostorija.

Bez obzira na broj split jedinica, važno je razlikovati on/off i inverter klima uređaje, koji rade na sledećem principu:
– on/off uređaj: ovo je tradicionalni tip; kada se uključi, radi dok se ne postigne željena temperatura;
– inverter uređaj: ova sofisticirana tehnologija omogućava klima uređajima da upravljaju napajanjem zajedno s postignutom temperaturom i tako je čine stabilnijom nego tradicionalni modeli.

Alys R32 Front Klima

Predstavljamo Vam novi model
ALYS R32 klima uređaja!

Zidni inverterski klima uređaj energetske klase do A +++.

Eco Home

VISOKA EFIKASNOST
Proizvod karakterišu visoke energetske performanse, smanjena potrošnja i emisije.

Necujan Rad

TIHI RAD
Izuzetno tihi rad u svim režimima rada.

Wifi

FOLLOW ME
Funkcija Follow Me (Prati me) omogućava precizniju kontrolu temperature. Daljinski upravljač šalje signal klima uređaju i omogućava savršenu regulaciju željene temperature u odnosu na okolinu u kojoj se nalazi daljinski upravljač.

Ariston Net

UPRAVLJANJE PUTEM APLIKACIJE
Kupovinom KIT WiFi Ariston Clima R32 (šifra 3381304) povežite proizvod na Internet i, zahvaljujući aplikaciji Ariston Clima, daljinski upravljajte klima uređajem.

Ariston klima uređaji

ARISTON KVALITET ZAUVEK U VAŠEM DOMU

100% GARANTUJE ARISTON
Svaka pojedinačna komponenta razvijena je kako bi garantovala dugotrajne performanse i visoku efikasnost uz garanciju marke Ariston.

100% PROVERENO I TESTIRANO
Svaki pojedinačni Ariston proizvod strogo je testiran u pogledu kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti pre isporuke, uz vrhunske rezultate zagarantovane našom posvećenošću.

100% PROIZVEDENO DA TRAJE
Jaki i otporni materijali, delovi i proizvodi razvijeni su za rad u ekstremnim uslovima kako bi pružili rezultate na visokom nivou uz maksimalnu trajnost.

Ariston

ARISTON SERVISNI CENTAR

Centralni servis za klime je Elektro Spektar. Pogledajte spisak ostalih ovlašćenih servisera i montažera za klima uređaje.

Modeli klima

PREDNOSTI I KORISTI:

  • Rashladno sredstvo
  • Energetska klasa do A+++
  • Tehnologija 2D INVERTER
  • Kompatibilan sa KIT Wi-Fi ARISTON CLIMA R32
  • Memory funkcija
  • BOOSTER funkcija
  • Senzor curenja rashladnog sredstva
  • Funkcija automatskog čišćenja
Idi na vrh