Paini baterije

Paini baterije

Tuš baterije mogu biti  ugradne i nadgradne. Ugradni tuš ventil ima sve mehanizme i cevi sakrivene u zidu, pri čemu su samo kontrolni mehanizmi vidni na zidu. Kod ovog tipa tuša imate fleksibilnost u odabiru na kom mestu ćete ga montirati – na primer, montažom udaljenom od mesta na kome se voda sliva Vam omogućava da pustite vodu na tušu da se zagreje a da se pritom ne pokvasite. Nadgradni je najčešći tip tuš ventila, gde je ceo tuš sistem na zidu. Ukoliko želite da poboljšate svoju tuš garnituru a da pri tom ne morate da lupate pločice, ovo je savršeno rešenje za Vas.

Slavine za sudoperu (kuhinjske baterije) su neizostavan element. Njihova glavna namena je pranje sudova. U zavisnosti od postojećih instalacija i načina montaže, slavine za sudopere delimo na stojeće i zidne. Paini nudi veliki izbor mogućnosti, kako funkcionalno tako i estetski. Uz standardne jednoručne baterije, tu su i dvoručne kuhinjske armature koje odišu retro stilom. 

Popularne su slavine sa izvlačećim rasprskajućim tušem ( i kontra-tegom za vraćanje na postojeće ležište tuša), odnosno fleksi modeli sa gibljivom silikonoskom lulom koji olakšavaju pranje sudova i pripremu hrane svim korisnicima. Navedeni modeli su dostupni u različitim bojama kako bi se vizuelno uklopili u završnu obradu i boju granitnih sudopera. 

Baterije
Idi na vrh
Paini BaterijeValdom Preporuka Kotlova
Paini BaterijeNajbolja Ponuda Kotlova
Paini Baterije

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.