Vaša korpa

Paini baterije

Paini baterije

Tuš baterije mogu biti  ugradne i nadgradne. Ugradni tuš ventil ima sve mehanizme i cevi sakrivene u zidu, pri čemu su samo kontrolni mehanizmi vidni na zidu. Kod ovog tipa tuša imate fleksibilnost u odabiru na kom mestu ćete ga montirati – na primer, montažom udaljenom od mesta na kome se voda sliva Vam omogućava da pustite vodu na tušu da se zagreje a da se pritom ne pokvasite. Nadgradni je najčešći tip tuš ventila, gde je ceo tuš sistem na zidu. Ukoliko želite da poboljšate svoju tuš garnituru a da pri tom ne morate da lupate pločice, ovo je savršeno rešenje za Vas.

Slavine za sudoperu (kuhinjske baterije) su neizostavan element. Njihova glavna namena je pranje sudova. U zavisnosti od postojećih instalacija i načina montaže, slavine za sudopere delimo na stojeće i zidne. Paini nudi veliki izbor mogućnosti, kako funkcionalno tako i estetski. Uz standardne jednoručne baterije, tu su i dvoručne kuhinjske armature koje odišu retro stilom. 

Popularne su slavine sa izvlačećim rasprskajućim tušem ( i kontra-tegom za vraćanje na postojeće ležište tuša), odnosno fleksi modeli sa gibljivom silikonoskom lulom koji olakšavaju pranje sudova i pripremu hrane svim korisnicima. Navedeni modeli su dostupni u različitim bojama kako bi se vizuelno uklopili u završnu obradu i boju granitnih sudopera.