Vaša korpa

Proizvodnja

Proizvodni pogon kompanije Valdom nalazi se u Šidu u blizini autoputa Beograd – Zagreb na površini od 30.000m2 nalazi se savremena fabrika za obradu plastičnih masa. Konstantnim ulaganjem u stručni kadar i najsavremenije tehnologije naši proizvodi postaju prepoznatljivi kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Celokupna proizvodnja je koncipirana prema direktivama evropske unije vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato sa punim pravom naše cevi nazivamo ekološkom cevima. Takođe naša proizvodnja je usklađena sa strategijom EU Europe 2020 o klimatskim promenama i ekologiji.

Dodatni doprinos u očuvanju životne sredine postižemo korišćenjem najsavremenijih mašina renomiranih evropskih proizvođača ‘Engel’ i ‘Theysohn’ koje se odlikuju niskim utroškom električne energije.

Garancija kvaliteta naših proizvoda je poštovanje svih evropskih i svetskih preporuka i standarda iz oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC, kao i PP cevi i fitinga.

PROIZVODNI PROGRAM

HDPE cevi i fiting

Valdom HDPE cevi su prvenstveno namenjene za transport i dovod pitke vode pod pritiskom. Takođe, Valdom cevi se mogu upotrebiti i za pritisnu ili vakuumsku kanalizaciju.

PP-R cevi i fiting

PP-R cevi se koriste za vodosnabdevanje, grejanje,razvod vazduha pod pritiskom, instalacijama u vakumu, hemiskoj industriji, navodnjavanju…

PVC cevi i PP fiting

PVC cevi i fiting koriste se za odvod otpadnih voda u sistemima kućne i ulične kanalizacije. Širok izbor cevi i spojnih elemenata čini ih veoma lakim za upotrebu.
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija