Proizvodnja

Proizvodni pogon kompanije Valdom nalazi se u Šidu u blizini autoputa Beograd – Zagreb na površini od 30.000m2 nalazi se savremena fabrika za obradu plastičnih masa. Konstantnim ulaganjem u stručni kadar i najsavremenije tehnologije naši proizvodi postaju prepoznatljivi kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Celokupna proizvodnja je koncipirana prema direktivama evropske unije vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato sa punim pravom naše cevi nazivamo ekološkom cevima. Takođe naša proizvodnja je usklađena sa strategijom EU Europe 2020 o klimatskim promenama i ekologiji.

Dodatni doprinos u očuvanju životne sredine postižemo korišćenjem najsavremenijih mašina renomiranih evropskih proizvođača ‘Engel’ i ‘Theysohn’ koje se odlikuju niskim utroškom električne energije.

Garancija kvaliteta naših proizvoda je poštovanje svih evropskih i svetskih preporuka i standarda iz oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC, kao i PP cevi i fitinga.Proizvodni program

Hdpe Cevi 1

HDPE cevi i fiting

Valdom HDPE cevi su prvenstveno namenjene za transport i dovod pitke vode pod pritiskom. Takođe, Valdom cevi se mogu upotrebiti i za pritisnu ili vakuumsku kanalizaciju.

Pogledajte sve proizvode

Ppr Cevi I Fiting 1

PP-R cevi i fiting

PP-R cevi se koriste za vodosnabdevanje, grejanje,razvod vazduha pod pritiskom, instalacijama u vakumu, hemiskoj industriji, navodnjavanju…

Pogledajte sve proizvode

Pvc Cevi I Pp Fiting

PVC cevi i PP fiting

PVC cevi i fiting koriste se za odvod otpadnih voda u sistemima kućne i ulične kanalizacije. Širok izbor cevi i spojnih elemenata čini ih veoma lakim za upotrebu.

Pogledajte sve proizvode

Idi na vrh
Proizvodnja

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.