Vaša korpa

Kotlovi na pelet Najbolja cena

Etazni kotlovi na pelet Povoljna cena

Pelet može da sagoreva u kotlovima koji su povezani sa sistemom centralnog grejanja, a manji prostori efikasno mogu da se zagreju i pećima na pelet koje toplotu emituju lokalno. Peć na pelet zapravo predstavlja zamenu za peć na drva. Prednosti su to što više nema unošenja, cepanja i slaganja drva. Peć kada se snabde peletom može duže da radi i nije potrebno konstantno održavati vatru. Takođe, startovanje ne podrazumeva loženje vatre, već pritisak na dugme. Jedna od prednosti peći na pelet u odnosu na peć na drva je neuporedivo veći stepen iskorišćenja goriva. 

Kotlovi na pelet, za razliku od peći, koriste se za grejanje objekata sa više prostorija, jer se povezuju na sistem centralnog grejanja. Ovo rešenje je najinteresantnije za domaćinstva koja već imaju sistem centralnog grejanja sa kotlom na drva ili ugalj, jer se takav kotao jednostavno zameni onim koji koristi pelet. Jedna od opcija je i ugradnja gorionika na pelet na već postojeći kotao na čvrsto gorivo. To znači da se na vrata kotla na čvrsto gorivo ugrađuje poseban gorionik koji omogućava da u postojećem kotlu sagoreva pelet. Ovaj sistem pruža sve prednosti kao i klasični kotao na pelet, a to je manja količina pepela, uključivanje „na dugme“, duža autonomija rada bez stalnog održavanja vatre. 

Kotlovi Na Pelet Najbolja Cena

Grejanje na pelet, bilo da se radi o peći na pelet ili etažnom kotlu na pelet, štedi životnu sredinu i novac u isto vreme.

Etažni kotlovi na pelet zagrevaju vodu za pokretanje podnih obloga, radijatore i takođe obezbeđuju toplu vodu za domaćinstvo. Zračna podna toplota poznata je po tome što pruža ravnomernu toplotu u celom domu. Kotao na pelet takođe može koristiti uređaj za grejanje za pretvaranje tople vode u topli vazduh i distribuciju toplote tokom rada kanala u kući.

Kontaktirajte Valdom za sve Vaše potrebe za etažnim kotlom na pelet. Drago nam je da Vam pomognemo u odabiru najboljeg proizvoda koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija