Vaša korpa

Ariston bojleri

Ariston bojleri Najbolja cena

Ariston je globalni ekspert za grejanje vode i nudi veliki izbor proizvoda za grejanje, pružajući ljudima širom sveta efikasna i visokokvalitetna rešenja za njihovu udobnost kroz inovativni italijanski dizajn.

Ariston bojlere odlikuju izvrstan italijanski dizajn, inovativne tehnologije, proizvodnja u skladu sa najvišim standardima koja garantuje pouzdanost i najveći kvalitet.

U ponudi su kombinovani, sistemski i uobičajeni bojleri. Svaka vrsta bojlera ima svoje prednosti, a najbitnija je upravo efikasnost. Nove generacije bojlera bi trebalo da Vam pomogne da smanjite račune za struju, a svi bojleri imaju visoku ocenu efikasnosti koja prikazuje koliko se pretvara u korisnu energiju za centralno grejanje i toplu vodu.

Kombinovani Ariston bojleri su najpopularniji tip bojlera. To je uglavnom zahvaljujući tome što su oni isplative jedinice, koje ne zahtevaju dodatne rezervoare ili cilindre. Kombinovani bojleri uzimaju vodu direktno iz električne mreže i zagrevaju je na zahtev pre nego što je cirkulišu oko sistema centralnog grejanja ili izlaza tople vode.

Najprodavaniji modeli Aristona bojlera su: Ariston bojler sa wifi modulom, Ariston velis evo inox, Ariston bojler 10 l, Ariston bojler 50 l, Ariston bojler 80l – bojler 80l ariston, Ariston slim bojler, Ariston niskomontazni bojler pod pritiskom, Ariston bojler velis evo 80 litara, bojler Ariston velis evo 100 l…

Pogledajte sve proizvode iz naše ponude, uporedite karakteristike svih bojlera i informišite se detaljnije o svakom modelu.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija