Vaša korpa

Najbolja cena kotlova na pelet

Kotao na pelet Povoljna cena

U ponudi su i kotlovi koji koriste samo pelet, koji su veoma traženi kod nas. Ovi kotlovi imaju svoje prednosti i pogodnosti u odnosu na kotlove koji koriste druge vrste goriva, mogu se programirati tako da se u toku dana sami pokreću, u zavisnosti od podešene temperature.

Pelet se tradicionalno koristio u kaminima i pećima kao dopunski izvor toplote za hranu i atmosferu, dekorativni plamen. Danas su peleti postali isplativa i ekološka alternativa drugim izvorima grejanja i koriste se kao glavni izvor toplote u kućama i poslovnim zgradama.
Koristeći se kao sistemi za hidroničko zračenje ili sistemi sa prinudnim toplim vazduhom sa dodatkom hidrauličkog kalemova za prenos toplote, kotlovi na pelet rade automatski, obezbeđujući toplotu i toplu vodu za domaćinstvo pouzdano i udobno.
Kotao na pelet sagoreva u neprekidnom režimu regulisani protok peleta koji se isporučuje pomoću automatizovanog puža povezanog sa rezervoarom ili susednom kantom za skladištenje. Ovaj proces nudi pogodan sistem isporuke uporediv sa kotlovima na gas ili gorivo.

Kotlovi na pelet su jednostavni za ugradnju i mogu lako zameniti postojeće sisteme, bilo kao samostalni izvor toplote, bilo kao primarni ili sekundarni izvor toplote u kombinaciji sa alternativnim kotlom koji koristi gas ili struju.

Pogledajte sve proizvode i informišite se detaljnije o svakom modelu i njihovim karakteristikama.

Najbolja Cena Kotlova Na Pelet
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija