Unitas Herz Baterije i slavine

Unitas Herz baterije i slavine

Unitas Herz baterije i slavine su visokog kvaliteta za sudoperu, umivaonike, bide i kade. Najčešće su u završnoj hrom obradi, pa su srebrne boje, mada postoje i modernije verzije u crnoj boji ili sa delovima od nekih drugih materijala i boja. Mogu biti jednoručne ili dvoručne. Takođe, razlikuju se i po načinu ugradnje: mogu se montirati na zid, sa dovodom vode direktno iz zida, a mogu se montirati na sanitariju preko brinox creva.

Unitas armature

Sanitarne armature se proizvode u savremeno opremljenom proizvodnom razvojnom centru, na tehnološki modernim mašinama za obradu. Kvalitet HERZ Unitas sanitarnih armatura potvrđen je svim važnim evropskim sertifikatima. Kvalitet HERZ sanitarnih armatura je u konstantnom porastu i približava se vodećim kompanijama u ovoj oblasti.

Herz slavine i baterije Odlična cena

Posetite naš online sajt ili maloprodajne objekte i uverite se u najbolje uslove kupovine kao i najpovoljnije cene na tržištu.

Pdf Head Pogledajte Unitas Herz Baterije i slavine

Unitas Herz Baterije I Slavine
Idi na vrh
Unitas Herz Baterije I Slavine

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.