Vaša korpa

Tus kabine Dimenzije

Tuš kabine Prodaja Valdom

Danas su tuš kabine za kupatilo od najvećeg prioriteta za potpuno kupanje jer su simbol sofisticiranosti i luksuza. Tuširanje se odnosi na opuštanje, luksuzno čišćenje i podmlađivanje uma i tela. Tuš kabina u kupatilu je u suštini staklena tuš kabina u koju možete ući i istuširati se, a da ne pokvasite celo kupatilo.

Kada razmišljate o novom kupatilu, prva stvar koju ćete morati da uzmete u obzir je ukupna veličina Vaše prostorije za kupatilo i koje standardne veličine tuš kabine su dostupne.

Tus Kabine Dimenzije

Tokom biranja tuš kabine, dobra je ideja da stojite raširenih ruku, a zatim se okrenete u krug. Ovo bi trebalo da pruži dobru predstavu o raspoloživoj veličini i da li će Vam biti udobno. Najčešće širine (redom): 36, 32 i 60. Dužina će varirati. Iako možete videti standardne veličine tuša od 32″ x 32″, većina ljudi bi se osećala udobno u tušu veličine 48″ x 36″. Ako Vaš dom ima malo više prostora, vrlo uobičajena preporuka je da imate tuš minimalnih dimenzija 60“ x 36“.

Apsolutno je ključno da se instalacija tuša izvrši ispravno. Ako se koriste pogrešni materijali ili se preskoči korak, curenje vode i vlažnost mogu dovesti do ozbiljnih problema koji mogu uticati na Vaše zdravlje i vrednost Vašeg doma.

Pronalaženje stručnjaka koji će Vam pomoći oko odabira i ugradnje tuša može Vam doneti mir i omogućiti Vam da se jednostavno opustite i uživate u rezultatima.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija