Tuš kabine Cena

Tuš kabine Najpovoljnija cena Valdom

Tuš kabina je postala sastavni deo modernog kupatila. Osim što je funkcionalna, ona kupatilu daje eleganciju i stil. Podiže estetiku kupatila na viši nivo. Tuš vrata čine kupatilo suvim, higijenskim i bezbednim. Ograničavajući vodu samo u vlažnom delu prostoriji, tuš kabine održavaju celo kupatilo suvim, čineći ga bez bakterija i higijenskim. Tuš kabine smanjuju šanse od klizavih opasnosti i čine kupatilo bezbednim.

Tus Kabine Cena

Tuš kabina pomaže u uštedi prostora. Moderno kupatilo ima 3 specifične oblasti: prostor za umivaonik, prostor za toalet i prostor za tuširanje. Ugaona tuš površina standardne veličine kao što je 1m x 1m ili 1,2 m x 1,2 m pomaže u ispunjavanju svih funkcionalnih zahteva kupatila. Sa svojim funkcionalnim prednostima, tuš kabine su danas postale potreba svakog kupatila.

Posetite nas u maloprodajnim objektima Valdom širom Srbije i pogledajte veliki izbor tuš kabina po najpovoljnijim cenama.

Idi na vrh
Tu Kabine Cena

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.