Vaša korpa

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe su uređaji koji koriste obnovljive izvore energije za grejanje i hlađenje prostora. Toplotne pumpe cena zavisi od vrste, snage i proizvođača toplotne pumpe. Toplotne pumpe za grejanje mogu biti vazduh-voda, voda-voda ili zemlja-voda, u zavisnosti od toga koji izvor toplote koriste. Toplotne pumpe su ekološki prihvatljive, energetski efikasne i dugotrajne opcije za grejanje domova i poslovnih objekata.

Toplotne pumpe za grejanje i hladjenje Najbolja cena

Ako želite da uštedite na računima za energiju i da poboljšate kvalitet života, toplotne pumpe su pravo rešenje za Vas. Na tržištu postoji veliki izbor toplotnih pumpi različitih karakteristika i cena. Kako biste pronašli najbolju ponudu, potrebno je da uporedite više faktora, kao što su:

– Tip toplotne pumpe (vazduh-voda, voda-voda, zemlja-voda)
-Kapacitet i snaga toplotne pumpe
– Potrošnja električne energije i koeficijent performansi (COP)
– Garancija i servis
– Instalacija i održavanje

Na našem sajtu možete pronaći sve informacije o toplotnim pumpama, kao i ponude renomiranih proizvođača i dobavljača. Uz našu pomoć, možete odabrati toplotnu pumpu koja će zadovoljiti vaše potrebe i budžet. Kontaktirajte nas danas i iskoristite naše specijalne popuste i akcije!

Ariston Toplotne Pumpe 3

ARISTON TOPLOTNE PUMPE

Pravi izbor za održivu udobnost

Uživajte u maksimalnoj udobnosti na najjednostavniji način i istovremeno smanjite svoje račune i uticaj na životnu sredinu.

Toplotne pumpe Valdom Ponuda

ODRŽIVO REŠENJE

Moderna tehnologija

Novi Nimbus NET R32 ima najsavremeniju tehnologiju i karakteristike koje su dizajnirane kako bi Vam omogućile neprekidnu vrhunsku efikasnost, pouzdanost i bezbrižnost čak i u ekstremnim vremenskim uslovima. Sveobuhvatno rešenje za grejanje i hlađenje, kao i za grejanje vode uz najbolju energetsku efikasnost u klasi i smanjeni uticaj na životnu sredinu.

ENERGETSKA KLASA ERP
Svi modeli ove linije pružaju najbolju energetsku efikasnost u svojoj klasi.
KOEFICIJENT EFIKASNOSTI DO 5,1
Za maksimalnu efikasnost uz minimalnu potrošnju.
RAD POMOĆU RASHLADNOG SREDSTVA R32
Upotrebom rashladnog gasa R32 smanjuje se uticaj proizvoda na životnu sredinu.

Geff Ebrd Logo Pos Rgb 1
Ariston Klime Cena

[foogallery id=“19338″]

PAMETNA POVEZIVOST

Udobnost na dohvat ruke

Koristite interfejs pametnog sistema koji je uključen u kutiju za jednostavno i intuitivno upravljanje postavkama i daljinsko upravljanje
proizvodom sa svog pametnog telefona gde god da se nalazite.

Ariston Wifi
Sensys

Nimbus NET R32 uključuje funkciju Sensys NET HD. Ovaj inovativni sistemski interfejs dizajniran je kako bi vam pomogao u postizanju maksimalne udobnosti kod kuće u skladu sa vašim potrebama i željama.

Ariston Net 2

U sve je modele ugrađen WiFi. To znači da njima možete upravljati s udaljenosti, štedeti energiju i primati povratne informacije o efikasnosti i pomoć s udaljenosti putem aplikacije Ariston NET.

Upravljanje Glasom

Aplikacija Ariston NET pruža besprekornu integraciju s glavnim IoT rešenjima i sistemima upravljanja glasom kako biste mogli da upravljate svojim uređajem Nimbus NET R32 pomoću glasa.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST

Neograničen izbor

[foogallery id=“19081″]

Nimbus NET R32 nudi niz rešenja i može da zadovolji najrazličitije potrebe i zahteve.

Dostupne su različite mogućnosti konfiguracije.

Dostupni su različiti kapaciteti rezervoara PTV i različite veličine jedinica:

 • REZERVOAR PTV
  DOSTUPAN JE U 3 KAPACITETA:
  200 L, 300 L ILI 450 L
 • SPOLJNA JEDINICA
  DOSTUPNA JE U RAZLIČITIM VELIČINAMA:
  35, 50, 80, 120 I 150

Garancija 5 godina na kompresor i izmenjivač uz redovan godišnji servis!

ARISTON SERVISNI CENTAR

Centralni servis za toplotne pumpe je Aquagas Term.

Obukaserviseraariston
Serviseriaristona

Aristonova najnaprednija linija toplotnih pumpi koja kombinuje vrhunske performanse s maksimalnom fleksibilnošću.

Sledećih nekoliko godina biće presudno za određivanje svetskog odgovora na klimatske promene. Nova linija toplotnih pumpi proizlazi iz Aristonove spremnosti da kontinuirano nadograđuje i unapređuje svoju ponudu, ostajući uvek na čelu inovacija dok nudi istinski efikasan način da vam pomogne živeti održivije.

Novi Nimbus NET R32 pruža elegantno i visoko efikasno rešenje za održivo grejanje, hlađenje i grejanje vode. Koristeći novi Energy Manager 2.0 koji se može pohvaliti eneretskim razredom A+++, ovaj R32 kompatibilan asortiman toplotnih pumpi opremljen je naprednim funkcijama i komponentama koje garantuju stabilnu izvedbu s niskim nivoom buke i maksimalnu pouzdanost. To znači da ne samo da možete postići vrhunsku udobnost na možete smanjiti svoje račune i svoj CO2 otisak.

A s novim Sensys NET HD uključenim u fabričko pakovanje, upravljanje udobnošću postaje lakše i intuitivnije nego ikad.

Zahvaljujući aplikaciji Ariston NET, sada možete imati savršenu kontrolu nad svojim sistemom s bilo kojeg mesta, uštedeti energiju i primati stalnu tehničku podršku direktno na svoj pametni telefon.

Sabiana Fan Coli Uredjaji

SABIANA FAN COIL

Izaberite Sabianu i tako izaberite bezbednost

Bezbednost u smislu proizvoda, performansi i pouzdanosti. Bezbednost takođe znači odnos zasnovan na poštenju i stručnosti.

Preduzeće Sabiana tokom 90 godina zadržalo vodeću poziciju u proizvodnji opreme za grejanje i klimatizaciju namenjenu upotrebi u industriji, trgovini i sportu. Preduzeće Sabiana su 1929. godine osnovali Franko Binagi i Benvenuto Anatrella kad je kompanija počela sa svojom aktivnošću, proizvodnjom uređaja za klimatizaciju. Nakon što je sjajno prevazišlo ratne godine i posleratni period, preduzeće je prilagođavalo svoj asortiman proizvoda modernim zahtevima; uvelo je program modernizacije i automatizacije u radnim procedurama i posvetilo veliku pažnju svojim najvažnijim proizvodima, jedinicama za grejanje na način da dosegne vodeće mesto u Evropi na dotičnom tržištu.

Sedamdesetih godina, preduzeće Sabina je uvelo grejanje zračenjem pomoću traka koje je veoma brzo pokazalo svoj kvalitet kao najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja velikih prostora. Projektovanje i proizvodne tehnologije, koje su usvojene za grejanje zračenjem pomoću traka obezbedilo je preduzeću Sabina vodeće mesto u Evropi za ovu vrstu proizvoda. Kontinuirano ažuriranje asortimana proizvoda je napredovalo sa uvođenjem ventilokonvektora, kasetnih i jedinica za obradu vazduha koje zadovoljavaju sve potrebe tretmana vazduha i cevi od nerđajućeg čelika.

Sa svojih osamdeset godina iskustva i visokog nivoa pouzdanosti, preduzeće Sabiana se zalaže za svoj glavni cilj: garantovati inženjerima i klijentima sigurnost bezbednog proizvoda i odnosa poverenja sa dobavljačem. Zahvaljujući svojoj filozofiji, preduzeće Sabiana je spremno da prihvati sve izazove tokom dolazećih godina.

[foogallery id=“19317″]

Sabiana Fan Coil uređaji

Stambena jedinica ventilokonvektora sa EC motorom

Carisma Whisper

Carisma Whisper CFF-ECM jedinica ventilokonvektora ujedinjuje smanjene dimenzije i modernu estetiku, i u isto vreme održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Carisma Whisper CFF-ECM uključuje verziju MV za ugradnju na zid i verziju IV za skrivenu ugradnju; verzija MV ujedinjuje smanjene dimenzije, do samo 126 mm dubine, i modernu estetiku koja perfektno pristaje sa svim vrstama nameštaja, i istovremeno održava izuzetne performanse u smislu zvuka i potrošnje. Asortiman predviđa 5 brzina proticanja vazduha (od 75 do 645 m3/h) i 2 verzije (standardnu sa kućištem i onu za skrivenu ugradnju), svaka opremljena sa 2 niza zavojnica.


Carisma Whisper jedinica je dostupna takođe sa prednjim zračećim panelom.

Eurovent

Crcl Ecm

Jedinice ventilokonvektora pod visokim pritiskom

Carisma CRSL

Jedinice ventilokonvektora su za skrivenu ugradnju i povezivanje na mali sistem kanala.
Snabdevanje većih količina proticanja vazduha sa statičkim pritiskom do 80 Pa.
Jedinice ventilokonvektora se proizvode u 7 veličina za snabdevanje toplom i rashlađenom vodom.

Eurovent

Jedinice ventilokonvektora sa centrifugalnim ventilatorom

Carisma CRC

Izuzetno tih ventilokonvektor

Asortiman CRC se nudi sa standardnim motorima sa 6 brzina, od kojih je 3 povezano i jedan statičan, koristan do 50 Pa. Predstavljaju idealan izbor za sve one primene kad želite da optimizujete odnos cene/performanse, ali ipak garantovati izvrsne zvučne rezultate, ograničenu potrošnju električne energije i dizajn koji odgovara svim modernim arhitektonskim rešenjima.

Eurovent

Kontroleri

Pogledajte tehnički katalog svih kontolera.

Ventilokonvektor za zidnu visoku montažu

Carisma Fly

Sabiana Carisma Fly ventilokonvektor za montažu visoko na zid kombinuje potrebu za performansama, tih rad, laku instalaciju i održavanje.
Carisma Fly se proizvodi u sledećim verzijama:
• 4 modela za žičanu zidnu kontrolu
• 4 modela sa daljinskom infracrvenom kontrolom
• 4 modela sa MB elektronskom pločom
Za snabdevanje tople i rashlađene vode.

Eurovent

Sk Kasetni

Kasetni ventilokonvektori sa EC motorom

SkyStar ECM

Serija SkyStar ECM koristi inovativni sinhronizovani električni motor bez četkica sa trajnim magnetom kojeg kontroliše inverterska kartica koja je direktno instalirana na jedinicu. Proticanje vazduha može da varira bez prekida sa signalom 1-10 V sa kontrola Sabiana ili sa nezavisnih kontrola. U prvom slučaju, elektronska ploča instalirana na jedinicu je povezana sa specifično izrađenim infracrvenim ili kontrolama montiranim na zid, dok u drugom slučaju, moraju da se koriste kontroleri koji se programišu sa izlazom 1-10 V.

Izrazita efikasnost, takođe na niskoj brzini, omogućava veliko smanjenje električne potrošnje (preko 75% manja potrošnja u upoređenju sa tradicionalnim motorom) i vrednostima apsorpcije koje su niže od normalnih radnih uslova i ne premašuju 10 Vata za ceo asortiman.

Motor bez četkica je karakerizovan konstantnom sinhronizovanom brzinom, nezavisno od opterećenja, koje zavisi samo od frekvence dobavljene snage motora, koju moduliše inverter.

Razlozi smanjene potrošnje su sledeći:
• Motor uvek radi na svojoj tačci maksimalne efikasnosti.
• Na motoru bez četkica, trajni magneti rotora generišu
magnetizovanu snagu autonomno.
• Motor uvek radi na sinhronizovanoj brzini, i rezultat toga je da nema
indukovane struje koja smanjuje efikasnost.

Eurovent

Jedinice ventilokonvektora

Carisma Floor

Jedinice su projektovane da efikasno greju, rashlađuju i ventiliraju zgrade sa velikim prozorima i vratima.

Široki asortiman modela uključuje rešenja koja mogu da se prilagode u zavisnosti od arhitektonskih zahteva, sa rešetkama za difuziju u raznim materijalima i bojama.

Sve jedinice se isporučuju sa elektronskim motorima niske potrošnje energije. Dostupan je široki izbor kontrola i dodatne opreme za regulisanje.

Konvektori sa podnim kanalima se koriste u privatnim kućama, na terasama, u javnim kancelarijama i zgradama i u izložbenim i komercijalnim prostorima.

Daikin Toplotna Pumpa

DAIKIN TOPLOTNE PUMPE

Grejanje koje štedi vaš novac

Naše toplotne pumpe koriste različite izvore energije ili hibridne kombinacije koje su do četiri puta efikasnije od klasičnih grejnih rešenja.

Daikin Altherma niskotemperaturni split sistem

Daikin Altherma 3 R F

Podna toplotna pumpa vazduh-voda za grejanje, hlađenje i toplu vodu; idealna za kuće male male energetske potrošnje.

Karakteristike proizvoda
 • Kombinacija rezervoara tople vode za domaćinstvo od nerđajućeg čelika zapremine 180 ili 230 l i toplotne pumpe, čime se pojednostavljuje instalacija
 • Priključak za W-LAN adapter
 • Štampana ploča i hidraulične komponente se nalaze sa prednje strane, u cilju jednostavnijeg pristupa
 • Mala instalaciona osnova kao kod sličnih kućnih uređaja
 • Mogućnost izbora modela bez pomoćnog grejača, ili sa pomoćnim grejačem od 3, 6, 9 kW
Prednosti
 • Onecta aplikacija (opciono)
  Kontrolišite vašu unutrašnju klimu sa bilo kog mesta pomoću pametnog telefona ili tableta
 • Onlajn kontroler
  Kontrolišite svoju unutrašnju jedinicu ma gde se nalazili pomoću inteligentnog telefona, laptopa, pc-a, tablete ili dodirnog ekrana
Ht Toplotna Puma Daikin

Jedno rešenje – mnogobrojne kombinacije

Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma 3 H HT je investicija u udobnost i uštedu energije. Ova toplotna pumpa vazduh-voda omogućava grejanje, hlađenje i trenutno dobijanje tople vode uz smanjenu upotrebu energije. Ovaj sistem je idealan za vlasnike domova koji žele da unaprede postojeći sistem grejanja pomoću bojlera ili na drugi tradicionalni način, upotrebom ekološkog i jeftinijeg rešenja.

Kad radi u standardnom zvučnom režimu, nivo zvučnog pritiska spoljašnje jedinice je 38 dBA (meren na 3 m rastojanja) – što je nešto između ptičijeg cvrkutanja i tišine u biblioteci. U niskom zvučnom režimu zvučni pritisak je smanjen na polovinu (35 dBA meren na 3 m rastojanja).

Daikin Altherma 3 H HT je baziran na najnovijim HVAC tehnologijama, razvijenim u Evropi za evropske klimatske uslove. Upoznajte se
sa osobinama koje čine taj proizvod superiornim u odnosu na druge.

Daikin Altherma 3 H HT je rešenje za renoviranje grejnog sistema koje se nameće u hladnijim, ali i u toplijim klimatskim uslovima. U poređenju sa drugim grejnim sistemima on koristi spoljašnji vazduh da omogući besprekoran kapacitet grejanja i tople vode, čak i pri temperaturama nižim od -28°C.

Daljinski upravljač potpuno novog dizajna, za kreiranje savršene klime

Madoka kontroler

 • Savršen kružni oblik, sjajnog i elegantnog dizajna
 • Intuitivan interfejs sa dodirnom kontrolom
 • Veličine 85 x 85 mm, ovaj daljinski upravljač malih dimenzija odgovara svim standardnim električnim instalacionim kutijama

Daljinski upravljač Madoka je osvojio IF i Reddot nagrade za svoj inovativni dizajn. Ove nagrade predstavljaju dve od najprestižnijih i najznačajnijih svetskih nagrada za dizajn.

Madoka za rezidencijalno grejanje
 • Madoka je kompatibilan sa najnovijom generacijom toplotnih pumpi vazduh-voda Daikin Altherma 3
 • Slično daljinskom upravljaču Madoka, treća generacija Daikin Altherma uređaja je takođe opremljena senzorom Daikin Eye, koji vam omogućuje da očitate stanje vašeg sistema dok trepnete
Funkcija Madoka Assistant
 • Povezivanje sa telefonom putem Bluetooth Low Energy komunikacije
 • Vizuelni interfejs vam pomaže da programirate raspored i ograničenje željene temperature, a stručnijim korisnicima omogućava podešavanje parametara višeg nivoa
 • Jednostavno i brzo puštanje u rad koje štedi vreme instalaterima

  * U ovom trenutku, karakteristike aplikacije Madoka Assistant se još ne mogu primeniti na uređaje za rezidencijalno grejanje
Daikin Split Ebbx

Daikin Altherma niskotemperaturni split sistem

Daikin Altherma 3 R W – EBBX-D9W

Zidna reverzibilna toplotna pumpa vazduh-voda idealna za kuće male male energetske potrošnje.

Karakteristike proizvoda:
 • Male dimenzije omogućuju instaliranje u malom prostoru, pri čemu bočni razmak gotovo da i nije potreban
 • Može da se kombinuje sa ECH2O termalnim akumulatorom od nerđajućeg čelika.
 • Štampana ploča i hidraulične komponente se nalaze sa prednje strane, u cilju jednostavnijeg pristupa
 • W-LAN modul kompatibilan sa kasetom
 • Uređaj je, zahvaljujući svom dizajnu ravnih linija, usklađen sa oblikom ostalih kućnih električnih uređaja.
Prednosti
 • Onecta aplikacija (opciono)
  Kontrolišite vašu unutrašnju klimu sa bilo kog mesta pomoću pametnog telefona ili tableta
 • Upravljanje putem govora
  Kontrolišite vašu jedinicu putem govora

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija