Vaša korpa

Slavine za sudoperu Prodaja

Slavine za sudoperu

Slavina za sudopere je deo Vašeg kuhinje koji se često upotrebljava. Od pranja ruku preko ribanja povrća do čišćenja posuđa i još mnogo toga, Vaša slavina se koristi više od mnogih drugih karakteristika Vašeg doma. Sa tako velikim opterećenjem, važno je da kuhinjska slavina radi za Vas na pravi način. I ne zaboravite – takođe treba da izgleda lepo!

Razmislite o ovim karakteristikama kada birate savršenu kuhinjsku slavinu za Vaš dom.

Slavine sa jednom polugom su dobre za kontrolu i temperature i zapremine vode. Brzo uključivanje ili isključivanje vode je lako, a protok i temperaturu možete podesiti za svoje trenutne potrebe. Oni su takođe moderniji izgled kuhinje.

Slavine sa dve ručke nude klasičan izgled i olakšavaju kontrolu temperature i protoka vode.

Funkcija prskanja na Vašoj slavini je pogodna za više stvari nego što možemo da navedemo ovde. Pomaže Vam da kontrolišete gde želite vodu u sudoperu, omogućavajući Vam da dođete do teško dostupnih uglova, pomerite slavinu za malu osobu koja ne može da dohvati ruke da opere ruke, napuni lonac i još mnogo toga.

Mnoge funkcije prskanja nude dve kontrole — jedna obezbeđuje stalan mlaz ili prskanje. Ovo je korisno dok prelazite između potreba u sudoperu.

Možete dobiti funkciju prskanja kao deo slavine ili je postaviti sa strane slavine. Ako je funkcija prskanja deo slavine, možete birati između opcija za izvlačenje, namotaja ili spuštanja.

Zaista možete dozvoliti da Vaša slavina da demonstrira stil Vaše kuhinje. Smatrajte to nakitom u kuhinji — pravi stil će poboljšati ceo izgled prostora. Izaberite završnu obradu koja dobro funkcioniše sa drugim uređajima u Vašoj kuhinji. Na sreću, postoji nekoliko opcija, od nerđajućeg čelika, poliranog hroma, poliranog nikla, kovanog gvožđa i još mnogo toga. Obavezno izaberite stil koji se vezuje za ostatak Vaše kuhinje.

Nije važno koliko volite određeni izgled ako se ne uklapa u prostor Vaše kuhinje. Obavezno prvo izmerite prozorske pragove ili kuhinjske ormariće kako biste bili sigurni da visina odabrane slavine neće ometati ono što je već tamo.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija