Vaša korpa

PVC cevi za vodu Najbolja cena

PVC cevi za vodu Povoljna cena Različite dimenzije

PVC cevi i fiting imaju namenu za odvod otpadnih voda u sistemima kućne i ulične kanalizacije. Veliki izbor cevi i spojnih elemenata čini ih veoma lakim za upotrebu.

Valdom PVC cevi ne sadrže u sebi teške metale, čime zadovoljavaju najviše ekološke standarde.
U našoj širokoj ponudi naći ćete ogroman izbor PVC kanalizacionih cevi i fitinga po najpovoljnijim na tržištu. Naša ponuda obuhvata više modela PVC cevi i fitinga, koji se razlikuju po dimenzijama, cenama i karakteristikama. Pogledajte celokupnu ponudu i poručite online, putem našeg web sajta, ili nas posetite u našim maloprodajnim objektima, širom Srbije.

Pvc Cevi Za Vodu Najbolja Cena 1

Celokupna proizvodnja je koncipirana prema direktivama evropske unije vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato sa punim pravom naše cevi nazivamo ekološkom cevima. Takođe naša proizvodnja je usklađena sa strategijom EU Europe 2020 o klimatskim promenama i ekologiji.

Dodatni doprinos u očuvanju životne sredine postižemo korišćenjem najsavremenijih mašina renomiranih evropskih proizvođača ‘Engel’ i ‘Theysohn’ koje se odlikuju niskim utroškom električne energije.

Garancija kvaliteta naših proizvoda je poštovanje svih evropskih i svetskih preporuka i standarda iz oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC, kao i PP cevi i fitinga.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija