PVC cevi za vodu Najbolja cena

PVC cevi za vodu Povoljna cena Različite dimenzije

PVC cevi i fiting imaju namenu za odvod otpadnih voda u sistemima kućne i ulične kanalizacije. Veliki izbor cevi i spojnih elemenata čini ih veoma lakim za upotrebu.

Valdom PVC cevi ne sadrže u sebi teške metale, čime zadovoljavaju najviše ekološke standarde.
U našoj širokoj ponudi naći ćete ogroman izbor PVC kanalizacionih cevi i fitinga po najpovoljnijim na tržištu. Naša ponuda obuhvata više modela PVC cevi i fitinga, koji se razlikuju po dimenzijama, cenama i karakteristikama. Pogledajte celokupnu ponudu i poručite online, putem našeg web sajta, ili nas posetite u našim maloprodajnim objektima, širom Srbije.

Pvc Cevi Za Vodu Najbolja Cena 1

Celokupna proizvodnja je koncipirana prema direktivama evropske unije vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato sa punim pravom naše cevi nazivamo ekološkom cevima. Takođe naša proizvodnja je usklađena sa strategijom EU Europe 2020 o klimatskim promenama i ekologiji.

Dodatni doprinos u očuvanju životne sredine postižemo korišćenjem najsavremenijih mašina renomiranih evropskih proizvođača ‘Engel’ i ‘Theysohn’ koje se odlikuju niskim utroškom električne energije.

Garancija kvaliteta naših proizvoda je poštovanje svih evropskih i svetskih preporuka i standarda iz oblasti proizvodnje PP-R, HDPE, PVC, kao i PP cevi i fitinga.

Idi na vrh
Pvc Cevi Za Vodu Najbolja CenaValdom Preporuka Kotlova
Pvc Cevi Za Vodu Najbolja CenaNajbolja Ponuda Kotlova
Pvc Cevi Za Vodu Najbolja Cena

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.