Vaša korpa

Peci na cvrsto gorivo Najbolja cena

Kamini i peci na cvrsto gorivo Akcija

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor kotlova, peći i kamina za grejanje na čvrsto gorivo. Veliki izbor različitih modela kotlova i kamina na jednom mestu, po garantovano najpovoljnijim cenama.

Ove peći i kamini dizajnirani su u skladu sa savremenim trendovima i ukrašeni su jednostavnošću modernih linija prilagodljivih svim prostorima. Izrađene su od kvalitetnih materijala i pružaju najbolji kvalitet. Zadržavaju toplinu i osiguravaju produženo grejanje, a Vašem prostoru osim funkcionalnosti daje posebnu estetiku. Nudimo veliki izbor peći i kamina za centralno grejanje sa širokim spektrom izlazne snage.

Kamini i peći na čvrsto gorivo Vam omogućavaju da sagorite ugalj, drvo, treset i pelete.Kamini na čvrsto gorivo ne zahtevaju nikakvu električnu energiju za paljenje, a imaju i dodatnu prednost u mogućnosti direktnog povezivanja na Vaš sistem grejanja kuće, što Vam omogućava da dodatno uštedite na računu za grejanje kuće.

Peci Na Cvrsto Gorivo Najbolja Cena

Kamini ili peći na čvrsto gorivo uobičajeni su u kućama. Mogu biti izrađene od zida ili metala. Štednjaci su fabrički izrađeni, jeftiniji i mogu se ugraditi tamo gde je nepraktično postavljati zidane kamine.

Odgovarajuće održavanje kamina ili peći je važno. Godišnje preglede sa čišćenjem, po potrebi, preporučuje se zbog sigurnosti dimnjaka. Tokom kućnog pregleda, inspektor će prijaviti opasne uslove kamina ili probleme sa održavanjem. Radi bezbednosti, domovi sa kaminom ili peći treba da imaju ispravne detektore ugljen monoksida (CO) i alarme za dim.

Pogledajte širok asortiman peći i kamina u našoj web prodacnici. Odaberite samo najbolje – Valdom.

Očekujte najpristupačnije cene i najbolji kvalitet, samo kod nas.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija