Vaša korpa

Malgorani reduciri pritiska

Više od 50 godina znanja u proizvodnji redukcionih ventila

Visokokvalitetni reduciri pritiska od 1969.
Istorija kompanije Malgorani započela je pedestih godina prošlog veka a godine 1969. je i službeno osnovana kompanija Malgorani Rubinetteria kada je započet razvoj velike Malgorani tradicije u proizvodnji reducira pritiska i proizvoda za vodovodne sisteme i sisteme grejanja.
Maksimalni kvalitet
Zahvaljujući kompletno zaokruženom proizvodnom procesu, najsavremenijim automatskim mašinama kao i velikom skladištu, fabrika garantuje maksimalnu fleksibilnost proizvodnje i brzu i funkcionalnu uslugu.
Malgorani Rubinetteria uvek je težila ka tome da ponudi samo proizvode vrhunskog kvaliteta; u tu svrhu kontinuirano se razvijaju različiti proizvodi na nivou korišćenih sirovina, načina obrade i sklapanja. Pažnja usmerena na kvalitet zahtevala je razvoj internog sistema kvaliteta koji je sertifikovan ISO 9001: 2008 standardom koji je usmeren na proizvod, kontinuirane kontrole u svakoj fazi proizvodnog lanca i integrisano upravljanje proizvodnjom, sklapanjem, upravljanjem zalihama, upravljanjem osobljem i zaštitom životne sredine. Kako bi garantovali najviši kvalitet, svi Malgorani proizvodi su isključivo proizvedeni u Italiji.

DOWNLOAD SEKCIJA

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija