Vaša korpa

Kotlovi za etazno i parno grejanje

Kotlovi i peci za etazno grejanje Najbolje cene
Kotlovi za centralno grejanje pružaju savremen način grejanja stanova i porodičnih kuća.

Parni kotao je sistem grejanja koji proizvodi paru; proizvodi energiju zagrevanjem vode za stvaranje pare. Parni kotao sagoreva gorivo za zagrevanje vode. Kombinacija toplote i vode proizvodi paru. Parni kotlovi se definišu svojom konstrukcijom, prenosivošću, vrstama cevi, vrstama goriva i pritiskom koji proizvode.

Toplota pare je neverovatno efikasna i danas je koriste milioni domova i poslovnih zgrada. Međutim, postoje neke posebne mere predostrožnosti koje treba preduzeti. Sistemi parnog grejanja su možda staromodni, ali nisu izumrli.

U sistemima parnog grejanja, kotlovska peć zagreva vodu pomoću gorionika na gas ili ulje i pretvara je u paru. Para putuje kroz cevi do radijatora ili konvektora, koji odaju toplotu i zagrevaju prostoriju. Kako se para hladi, ona se ponovo kondenzuje u vodu i vraća se u kotao da se ponovo zagreje.

Glavna funkcija kotla je zagrevanje vode za stvaranje pare. Para proizvedena u kotlu može se koristiti u različite svrhe uključujući grejanje prostora, sterilizaciju, sušenje, ovlaživanje i proizvodnju električne energije.

Pogledajte našu ponudu etažnih kotlova i poručite po najboljim uslovima kupovine.

Kotlovi Za Etazno I Parno Grejanje
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija