Vaša korpa

Kotlovi na drva

Najbolji etazni kotlovi na drva

Kotlovi su uređaji uz pomoć kojih se vrši sagorevanje goriva i pretvaranje hemijske energije goriva u toplotu. Dobijena toplota se predaje radnom fluidu, koji može biti voda, vodena para, vazduh ili termalno ulje.

Kotlovi koji se koriste u sistemima centralnog grejanja mogu biti jako različitih veličina i kapaciteta. Za male instalacije često se koriste i električni toplovodni kotlovi, čiji se kapaciteti kreću od 6 do 24 kW ( za etažno grejanje stanova i manjih porodičnih kuća) .

Kotlovi na čvrsto i tečno gorivo kapaciteta od 20-30 kW uglavnom se koriste za grejanje porodičnih kuća, a u gradskim toplanama, u sistemima daljinskog grejanja koriste se kotlovi kapaciteta do 50 MW. 

Kotlovi na drva Najbolja cena

Kotao na drva je uređaj za grejanje koji može da sagoreva drvno gorivo i gorivo od biomase dobijene od drveta, poput opeke od piljevine. Uređaj se uglavnom sastoji od čvrstog metala (obično od livenog gvožđa ili čelika) zatvorenog kamina, često obloženog vatrostalnom opekom, i jedne ili više kontrola vazduha (kojima se može ručno ili automatski upravljati, u zavisnosti od kotla).

Nudimo Vam najbolje cene na tržištu. Pogledajte sve modele kotlova na drva i poručite online ili nas posetite u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Kotlovi Na Drva Prodaja
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija