Kotlovi na drva Najbolja cena

Najbolji kotlovi na drva

Ova vrsta kotla može da sekombinuje sa drugim vrstama grejanja koje je već instalisano u kući. Rad ovog kotla je veoma jednostavan, održavanje je jednostavno.
Prednost korišćenja kotlova na čvrsto gorivo ogleda se u njihovom ložištu koji ima izuzetan prenos toplote na vodu.

Tradicionalni kotao na drva ima veliko ložište okruženo vodenim omotačem u kojem se zagreva do nekoliko stotina galona vode. Ova topla voda se dovodi u kuću kroz ukopanu izolovanu cev, i zagreva kuću ili prilično konvencionalnim sistemom tople vode (hidroničnim) ili “fan coil” i sistemom za distribuciju prinudnog vazduha. Pošto spoljni kotao na drva zagreva vodu, toplota se može distribuirati na zgrade koje su udaljene – do nekoliko stotina stopa. Konačno, za ljude u ruralnim oblastima, ovi sistemi mogu zagrejati veliki dom, pa čak i pomoćne zgrade, veoma pristupačno – posebno za one koji sami seku ogrevno drvo.

Etazni kotlovi na drva Najbolja cena

Etažni kotao na drva je efikasan tip kotla koji se danas nalazi u dosta domova.  Oni su namenjeni za zagrevanje površina od 60 do 180  metara kvadrtnih i obezbeđuju visoko kvalitetno zagrevanje svih prostorija. U tu svrhu moguće je koristiti štednjake na čvrsto gorivo, kombinovane štednjake na čvrsto gorivo i struju, peći i kamine.

Veliki izbor različitih etažnih kotlova na drva od različitih proizvođača po pristupačnim i akcijskim cenama možete naći u Valdom prodavnicama i našem online sajtu.

Kotlovi Na Drva Najbolja Cena
Idi na vrh
Kotlovi Na Drva Najbolja Cena

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.