Vaša korpa

Kotlovi na drva Najbolja cena

Najbolji kotlovi na drva

Ova vrsta kotla može da sekombinuje sa drugim vrstama grejanja koje je već instalisano u kući. Rad ovog kotla je veoma jednostavan, održavanje je jednostavno.
Prednost korišćenja kotlova na čvrsto gorivo ogleda se u njihovom ložištu koji ima izuzetan prenos toplote na vodu.

Tradicionalni kotao na drva ima veliko ložište okruženo vodenim omotačem u kojem se zagreva do nekoliko stotina galona vode. Ova topla voda se dovodi u kuću kroz ukopanu izolovanu cev, i zagreva kuću ili prilično konvencionalnim sistemom tople vode (hidroničnim) ili „fan coil“ i sistemom za distribuciju prinudnog vazduha. Pošto spoljni kotao na drva zagreva vodu, toplota se može distribuirati na zgrade koje su udaljene – do nekoliko stotina stopa. Konačno, za ljude u ruralnim oblastima, ovi sistemi mogu zagrejati veliki dom, pa čak i pomoćne zgrade, veoma pristupačno – posebno za one koji sami seku ogrevno drvo.

Etazni kotlovi na drva Najbolja cena

Etažni kotao na drva je efikasan tip kotla koji se danas nalazi u dosta domova.  Oni su namenjeni za zagrevanje površina od 60 do 180  metara kvadrtnih i obezbeđuju visoko kvalitetno zagrevanje svih prostorija. U tu svrhu moguće je koristiti štednjake na čvrsto gorivo, kombinovane štednjake na čvrsto gorivo i struju, peći i kamine.

Veliki izbor različitih etažnih kotlova na drva od različitih proizvođača po pristupačnim i akcijskim cenama možete naći u Valdom prodavnicama i našem online sajtu.

Kotlovi Na Drva Najbolja Cena
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija