Vaša korpa

Kotlovi na cvrsto gorivo Najbolje cene

Najjeftiniji kotlovi na cvrsto gorivo

Kotlovi na čvrsta goriva su kotlovi na drva i ugalj. Kotlovi na čvrsta goriva mogu se podeliti i na kotlove sa prirodnom promajom i kotlove sa veštačkom promajom što uključuje sa ventilator. Ova vrsta kotla može da sekombinuje sa drugim vrstama grejanja koje je već instalisano u kući. Rad ovog kotla je veoma jednostavan, održavanje je jednostavno.
Prednost korišćenja kotlova na čvrsto gorivo ogleda se u njihovom ložištu koji ima izuzetan prenos toplote na vodu.

Sa sve većim troškovima lož ulja i novim troškovima domaćinstva kao što su troškovi vode i porez na imovinu, vredan je razmatranja dokazan način da smanjite račun za grejanje doma. Peć na čvrsto gorivo postiže do tri puta veću efikasnost od otvorene vatre, pomažući Vam da zagrejete svoj dom za manje. Otvorena vatra omogućava da velika količina toplote pobegne kroz dimnjak, što značajno smanjuje efikasnost vašeg goriva i njegovu efikasnost pri zagrevanju prostorije. Kotao na čvrsto gorivo zrači toplotu na mnogo ekonomičniji način.

Pored zagrevanja okoline, kotao može da obavi još jedan vredan zadatak da Vam uštedi novac i dodatno poboljša efikasnost potrošnje goriva. Sa kotlom na čvrsto gorivo i zadnjim kotlom možete zagrejati vodu i radijatore iz peći bez potrebe za uključivanjem sistema centralnog grejanja na uljni pogon. Izlaz toplote iz peći se deli između prostorije u kojoj se nalazi i priključenog rezervoara i radijatora.

Kotlovi Na Cvrsto Gorivo Najbolje Cene
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija