Vaša korpa

Kondenzacioni kotlovi na gas

Kondenzacioni kotlovi na gas Najbolje cene

Kondenzacioni kotlovi se napajaju plinom ili uljem. Postižu visoku efikasnost (tipično veću od 90% pri većoj grejnoj vrednosti) kondenzacijom vodene pare u izduvnim gasovima i tako povratom svoje latentne toplote isparavanja, koja bi inače bila izgubljena. Ova kondenzovana para napušta sistem u tečnom obliku, kroz odvod. U mnogim zemljama je upotreba kondenzacionih kotlova obavezna ili se podstiče uz finansijske podsticaje.

Kotlovi na gas se uklapaju u svaki prostor zahvaljujući kompaktnim dimenzijama. To su zidni uređaji koji zagrevaju vodu za radijatorsko ili podno grejanje ali mogu i da proizvode toplu sanitarnu vodu. Oni su vrlo pouzdani u radu i nisu komplikovani za održavanje, servis se vrši ukupno dva puta godišnje.
Gasni kotlovi jednostavni su za ugradnju i zamenu.
Poseduju izuzetnu efikasnost, što znači da štede energiju i smanjuju račune za struju i ne zahtevaju nikakvu dodatnu opremu.

Gasni kotlovi su pogodni su za grejanje stambenih zgrada, porodičnih kuća, škola, bolnica i ostalih objekata. Ovaj sistem grejnja je veoma efikasan i ekonomičan. Ukoliko tražite najbolji gasni kotao, predlažemo kotlove Vaillant, Bosch i Ariston. Online poručivanje ili kupovina u maloprodajnim objektima kompanije Valdom.

Kotlovi na gas Akcija

Kao najpopularniji izbor za centralno grejanje i toplu vodu, gasni kotlovi su dostupni u nenadmašnom opsegu izlazne toplote, koja može zadovoljiti zahteve Vašeg doma. Budući da većina domova ima pristup glavnom dovodu gasa, nije teško shvatiti zašto su kotlovi na gas najpopularniji izbor za centralno grejanje i toplu vodu, a sa najnovijim propisima koje treba slediti, naša paleta kotlova dizajnirana je da zadovolji specifikacije najviše efikasnosti; tako da možete biti sigurni da su gasni kotlovi kompanije Valdom sigurni i da će smanjiti Vaše troškove.

Ovo su visokoefikasni gasni kotlovi i namenjeni za grejanje i pripremu tople vode. Obezbeđuju maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju. U našoj ponudi možete pronaći gasne kotlove po najboljim cenama na tržištu. Pogledajte sve modele gasnih kotlova i odlučite se za najbolju kupovinu u Valdom-u!

Kondenzacioni kotlovi na gas Najbolje cene Akcija
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija