Vaša korpa

HERZ BATERIJE

KVALITET, TRADICIJA, INOVACIJA

HERZ SANITARNE ARMATURE

Sanitarne armature HERZ proizvode se u moderno opremljenom proizvodnom i razvojnom centru u Šmartnom pri Litiji, u Sloveniji. 90 godina iskustva izvor je znanja i inspiracije za dizajn i razvoj visokokvalitetnih sanitarnih armatura, čiji kvalitet potvrđuju svi najvažniji evropski sertifikati. Misija je: Kvalitet, Tradicija, Inovacija.

Dizajn Herz slavina prati trendove i savremene dizajnerske tendencije. Moderan dizajn, kvalitet i praktičnost u primeni razlozi su što su deo mnogih savremenih stambenih kompleksa, objekata javne namene, objekata specijalne namene, kao i deo mnogih domova već decenijama.

Ugradni elementi za kupatila, moderne kuhinjske slavine, baterije za umivaonike, termostatski program, senzorske slavine za javne objekte – širok asortiman pruža nebrojene mogućnosti. Od klasičnih proizvoda, preko savremenih rešenja do luksuznih linija, za one koji vole da budu za korak ispred drugih.

Uz konstantne investicije i nove tehnologije, Herz slavine su stigle do 75 zemalja širom sveta.
Velika pažnja je usmerena na ekološku odgovornost. Proizvodnja se vrši uz pažljivo korišćenje prirodnih resursa, a sami proizvodi poseduju rešenja uz pomoć kojih se ostvaruje promišljeno korišćenje vode i energije.

Cilj je visokokvalitetan, moderan, siguran i ekonomičan proizvod koji pruža dugotrajnu i korisnu upotrebu.

Armature serije Elite

Armature serije Elite za kupatilo, svojim elegantnim dizajnom ističu se od formalne monotonije. Uprkos ravnim osnovnim linijama, ojačana zaobljenim, mekim prelazima armatura je u skladu s arhitekturnom strogošću u kupatilima. Za još veći minimalistički i ekskluzivni izgled, možete odabrati Elite ugradnu armaturu za umivaonik i ugradnu armaturu za tuš.

Armature serije Fresh

Elegantne okrugle linije savršeno upotpunjuju izvanrednu praktičnost termostatske armature linije Fresh. Nameštanje željene temperature vode posebno je udobno i praktično, jer osigurava uštedu u količini potrošene tople vode i sigurnost protiv opekotina, što je naročito korisno za porodice s malom decom. Površina armature se ne zagreva tokom upotrebe, stoga je potpuno sigurna na dodir.

Armature serije Lino

Serija Lino kombinacija je ravnih i zaobljenih linija, koje se međusobno dopunjuju i rezultiraju elegantnim jednostavnim izgledom. Sa svojim ravnim linijama izvrsno je rešenje za moderan enterijer mekših, zaobljenih linija, a istovremeno neverovatno se uklapa u tradicionalno dizajnirani interijer. Serija Lino estetski će oplemeniti vaše kupatilo, jer serija uključuje armaturu za tuš, za umivaonik, kao i njenu ugradnu verziju.

Ambijentalna galerija

HERZ ARMATURA

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija