Vaša korpa

Baterije za tus kabinu

Baterije za tuš kabinu Prodaja Valdom

Da li je Vašem kupatilu potrebno renovranje? Da li je Vaša zarđala stara slavina izašla iz mode?

Slavine i oprema za kupatilo dolaze u različitim stilovima i dizajnom. Izaberite bateriju za tuš kabinu koji naglašava Vaš trenutni dizajn, ali dodaje novi element estetici Vašeg kupatila.

Odabir završne obrade za Vašu bateriju je gotovo jednako važan kao i odabir stila. Bez obzira da li koristite klasičnu završnu obradu od poliranog mesinga ili nešto modernije, postoji više opcija nego ikada kada je u pitanju izbor završne obrade. Hrom, nerđajući čelik, mat brušeno zlato, brušeni nikl, starinski mesing i mat crna su samo neke od dostupnih opcija. Sa crnom slavinom, svom kupatilu možete dati lepe detalje. Neki materijali su takođe otporni na toplotu i oksidaciju.

Baterije Za Tus Kabinu

Baterije sa visokokvalitetnom završnom obradom će trajati duže i vremenom će biti izdržljivije. A ako tražite isplativiji materijal, onda je Vaš najbolji izbor verovatno nerđajući čelik, posebno ako imate tvrdu vodu u vodovodnom sistemu Vašeg doma. Nerđajući čelik je prirodno otporan na nakupljanje mineralnih naslaga, što ga čini lakšim za čišćenje i održavanje.

Posetite Valdom online prodavnicu ili maloprodajne objekte širom Srbiji i odaberite najbolje tuš baterije za kupatilo.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija