Cell Phone060 888 38 38

Baterije za tus kabinu

Baterije za tuš kabinu Prodaja Valdom

Da li je Vašem kupatilu potrebno renovranje? Da li je Vaša zarđala stara slavina izašla iz mode?

Slavine i oprema za kupatilo dolaze u različitim stilovima i dizajnom. Izaberite bateriju za tuš kabinu koji naglašava Vaš trenutni dizajn, ali dodaje novi element estetici Vašeg kupatila.

Odabir završne obrade za Vašu bateriju je gotovo jednako važan kao i odabir stila. Bez obzira da li koristite klasičnu završnu obradu od poliranog mesinga ili nešto modernije, postoji više opcija nego ikada kada je u pitanju izbor završne obrade. Hrom, nerđajući čelik, mat brušeno zlato, brušeni nikl, starinski mesing i mat crna su samo neke od dostupnih opcija. Sa crnom slavinom, svom kupatilu možete dati lepe detalje. Neki materijali su takođe otporni na toplotu i oksidaciju.

Baterije Za Tus Kabinu

Baterije sa visokokvalitetnom završnom obradom će trajati duže i vremenom će biti izdržljivije. A ako tražite isplativiji materijal, onda je Vaš najbolji izbor verovatno nerđajući čelik, posebno ako imate tvrdu vodu u vodovodnom sistemu Vašeg doma. Nerđajući čelik je prirodno otporan na nakupljanje mineralnih naslaga, što ga čini lakšim za čišćenje i održavanje.

Posetite Valdom online prodavnicu ili maloprodajne objekte širom Srbiji i odaberite najbolje tuš baterije za kupatilo.

Idi na vrh