Vaša korpa

Baterija za tuš kabine

Baterije za tuš kabine

Kupatilo je prostor u kome se odmaramo i opuštamo od stresa nakon napornog dana. Zbog toga je stil Vašeg kupatila podjednako važan kao i njegova čista funkcionalnost. Ako planirate da preuredite svoje kupatilo, izbor tuš kabine i baterija za tuš kabine igraju veoma važnu ulogu. Tuš služi kao centralna tačka Vašeg kupatila i može uticati na stil prostora u celini. Iako postoji veliki broj opcija za ograde, kao što su zavese za tuširanje ili paravan, evo zašto ništa ne može pobediti bezvremenski stil staklene tuš kabine.
Prilikom odabira savršene baterije za tuš, postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir, uključujući ventile za tuširanje, konfiguraciju i tip, pritisak vode i dodatke.

Kada birate svoju novu bateriju za tuširanje, ne zaboravite da je uskladite sa Vašom baterijom za kadu, ako je imate, i drugim baterijama za kupatilo. Uz to, razmislite o tome kako se baterija uklapa u ostatak dekoracije Vašeg kupatila i završnu obradu Vaših ostalih kupatila.

Baterije za tuš kabinu

Tipičan tuš će koristiti manje vode nego kad. Ima tendenciju da koristi samo oko 30 galona vode, dok kada može da koristi do 50 galona. Tuševi ne samo da troše manje vode, već su generalno brži način za kupanje. Na primer, baterije za tuširanje su jedine stvari koje ćete naći u kampu ili na plaži jer su pogodnije za brzo ispiranje ili pranje.

Duple i više tuš glava imaju više od jedne glave tuša. Ova opcija se kontroliše pomoću jednog seta ručki ili nivoa i obično se montiraju na zid. U nekim slučajevima, preklopni ventil omogućava korisniku tuša da upravlja bilo kojom glavom tuša ili sa obe istovremeno. Ručne glave tuša uključuju prskalicu sa jednom glavom koja je pričvršćena na fleksibilno crevo. Ove tuš glave su dobre za pranje kose i teško dostupnih mesta. Ručne glave tuša su posebno korisne za one sa ograničenom pokretljivošću i/ili one koji će možda morati da sede pod tušem.

Pronalaženje baterije za tuš kabinu u Vašem budžetu je posebno važno ako dovršavate kompletno renoviranje kupatila.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija