Bakarne cevi za grejanje Cena po metru

Bakarne cevi za grejanje Najpovoljnija cena po metru

Bakarne cevi se češto koriste za sisteme grejanja i kao rashladni vod u sistemima. Postoje dve osnovne vrste bakarnih cevi, mekani i tvrdi/kruti bakar. Bakarne cevi se spajaju pomoću odbojne veze, kompresione veze, presovane veze ili lema. Pogodnost bakra je to što nudi visok nivo otpornosti na koroziju.

Bakrene cevi obično traju 20-50 godina, pa ako je Vaš vodovodni sistem stariji od 20 godina, generalno nije vredno pokušavati da sačuvate svoje cevi – posebno ako već imate curenje iz rupe. U većini slučajeva, najbolja opcija za postavljanje bakrnih cevi pod zemlju je zatrpavanje u direktnom kontaktu sa zemljom. Bakar je prirodno otporan na koroziju za većinu tla i podzemnih sredina.

Bakarne Cevi Za Grejanje Cena Po Metru 1

Jedan od načina da pronađete bakarne cevi bez pucanja betona ili slučajnog naleta na cevi dok kopate po prljavštini je upotreba detektora metala. Mnogi detektori metala imaju postavke koje Vam omogućavaju da odredite koja vrsta metala se otkriva.

Pogledajte dimenzije bakarnih cevi i informišite se detaljnije o svakom modelu. Uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Idi na vrh
Bakarne Cevi Za Grejanje Cena Po Metru

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.

Bakarne Cevi Za Grejanje Cena Po MetruHerz