Vaša korpa

Alfa Plam štednjaci

Alfa Plam štednjaci

Štednjak  je uređaj  koji kombinuje funkcije kuvanja i pečenja. Kako bi Alfa Plam štednjaci zadovoljili potrebe što više kupaca, proizvode se u različitim veličinama. Visina i dubina obično su standardne (v = 85 cm, d = 60 cm), a širine različite. One se kreću od 30 centimetara do 60 centimetara, a većina njih je standardne širine 50 ili 60 cm. Većina štednjaka ima električnu rernu i ploče za kuvanje.

Postoje štednjaci s električnim, plinskim, indukcijskim, stakleno-keramičkim pločama i sa  kombinacijom struje i plina. Ventilatorske rerne  su gotovo standardne i vrlo su korisne za pečenje na nižim temperaturama. Sve standardniji postaju štednjaci koji imaju vrata rerne koja se izvan ne greju tako da se ne možete opeći ako ih slučajno dotaknete.

Štednjak je izrađen od livenih i limenih delova koji su zaštićeni farbom, lakom i emajlom otpornim na visoke temperature. Obezbeđuje  kuvanje na celoj površini čelične plotne.  Dva položaja livene rešetke u ložištu omogućavaju prilagođavanje rada štednjaka hladnijem i toplijem vremenu.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija