Vaša korpa

Kondenzacioni gasni kotlovi Povoljna cena

Kondenzacioni gasni kotlovi Prodaja

Kotlovi na gas se uklapaju u svaki prostor zahvaljujući kompaktnim dimenzijama. To su zidni uređaji koji zagrevaju vodu za radijatorsko ili podno grejanje ali mogu i da proizvode toplu sanitarnu vodu. Oni su vrlo pouzdani u radu i nisu komplikovani za održavanje, servis se vrši ukupno dva puta godišnje.

Kondenzacioni kotlovi su dizajnirani da pomognu u poboljšanju energetske efikasnosti i danas se nalaze u većini domaćinstava. Gasni kondenzacioni kotlovi rade na gas. Oni su u stanju da sakupe gas koji nastaje sagorevanjem goriva i da ga koriste za zagrevanje hladne vode koja ulazi u sistem, što pomaže u uštedi novca i smanjuje emisiju ugljenika.

Vaš kotao će koristiti gas kao primarno gorivo. Ovo gorivo će početi da gori kada se kotao upali. Kako ovo gorivo sagoreva, ono unosi toplotu iz gorionika u primarni izmenjivač toplote. Topao vazduh putuje kroz ovaj izmenjivač toplote i tamo se zadržava što je duže moguće da bi se temperatura povećala. Ovo zagreva Vaše radijatore.

Ova toplota takođe putuje kroz prostor za kondenzaciju, što je karakteristika koju drugi kotlovi nemaju. Kako toplota putuje kroz područja kondenzacije, ona izaziva kapljice vodene pare, koje se sakupljaju i odlažu preko odvoda.

Kondenzacioni kotlovi su dizajnirani da povrate više toplote pre nego što se ona izgubi.
Gasni kotlovi jednostavni su za ugradnju i zamenu.
Poseduju izuzetnu efikasnost, što znači da štede energiju i smanjuju račune za struju i ne zahtevaju nikakvu dodatnu opremu.

Gasni kotlovi su pogodni su za grejanje stambenih zgrada, porodičnih kuća, škola, bolnica i ostalih objekata. Ovaj sistem grejnja je veoma efikasan i ekonomičan. Ukoliko tražite najbolji gasni kotao, predlažemo kotlove Vaillant, Bosch i Ariston. Online poručivanje ili kupovina u maloprodajnim objektima kompanije Valdom.

Kondenzacioni Gasni Kotlovi Povoljna Cena
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija