Vaša korpa

Najbolje grejanje za Vaš dom

Pitate se koji je najbolji sistem grejanja za Vaš dom? Od gasa do solarnih panela, dajemo Vam pregled različitih dostupnih sistema grejanja.

Način na koji grejete svoj dom je izuzetno važan. Ne samo da će Vam najbolji sistem grejanja zimi biti ugodan, već će Vam pomoći da računi za energiju ostanu što niži. Ali sa toliko različitih vrsta sistema grejanja kuće, šta je najbolje za Vaš dom?

Centralno grejanje na plin je dosta često, ali veliki broj domova nije povezano na mrežu sa plinom. Ovo je češće u ruralnim područjima ili u blokovima stanova. Veliki broj domova se greje na naftu.

Objašnjavamo različite sisteme grejanja koji su dostupni za Vaš dom, uključujući obnovljivu energiju, kao i načine na koje možete smanjiti svoje račune. Korišćenje manje energije najlakši je način da smanjite račune.

Plinsko centralno grejanje

Ako je Vaša kuća priključena na nacionalnu plinsku mrežu, sistem centralnog grejanja na plin obično je najjeftinija opcija za grejanje Vašeg doma. Možete uštedeti novac na dugoročnim tekućim troškovima odabirom pouzdanog, efikasnog kotla. Proverite najbolje brendove kotlova, prema vlasnicima i inženjerima kotlova, plus saznajte kojih marki se treba kloniti. Brz i jednostavan način da smanjite račune za grejanje je da pomoću kontrola grejanja smanjite količinu energije koju koristite.

Sistemi grejanja na biomasu

Alternativa korišćenju gasa, električne energije, ulja za zagrevanje Vašeg doma je ugradnja sistema grejanja na biomasu ili drvo. Oni sagorevaju organski materijal, poput trupaca ili drvenog peleta, kako bi obezbedili toplotu i toplu vodu. Većina ljudi kupuje peć na drva kako bi im dnevni boravak bio ugodniji. Ali peć možete povezati i sa kotlom da biste zagrejali toplu vodu i ostatak kuće. Da biste saznali više o gorionicima na drva, uključujući i to da li zaista mogu pomoći u smanjenju Vašeg računa za energiju.

Proizvodnja sopstvene električne energije

Svoju električnu energiju možete da generišete i iz solarnih panela ili vetroturbina. Obično vlasnici kuća instaliraju solarne fotonaponske panele za napajanje svojih električnih uređaja, ili čak za punjenje električnog vozila, umesto za napajanje centralnog grejanja. Solarni paneli će generirati većinu električne energije tokom perioda jakog Sunca, za koje je manja verovatnoća da se podudaraju sa trenutkom kada želite koristiti grejanje.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija