Vaša korpa

Kotlovi za centralno grejanje

Kotlovi za centralno grejanje Najpovoljnije cene

U nastavku teksta saznajte više o tome koje sve faktore treba uključiti pri izboru kotla za Vaš dom, kao i šta je to na šta treba posebno obratiti pažnju. 

Prvenstveno, jako je bitno odrediti koliki je prostor koji želite da zagrevate kotlom, kako biste znali kolika Vam je snaga toplotnog izvora kotla potrebna za zagrevanje tog prostora. 

Nakon određene veličine prostora koji zagrevate, tj kvadrature svake prostorije koju verovatno i već znate, potrebno je izabrati kotao za grejanje koji ima dovoljnu snagu (kW) da zagreje taj prostor. To je glavni faktor koji je odgovoran za pravilno funkcionisanje sistema. 

VALDOM Vam nudi najbolje cene na tržištu.

Električni kotlovi za centralno grejanje

Električni kotao je veliki rezervoar za vodu sa ulazom i izlazom. Unutar tog velikog rezervoara nalazi se niz električnih grejnih elemenata. Električna energija dolazi iz glavnog napajanja Vašeg doma i prolazi kroz te grejne elemente da se zagreje na vrlo visoke temperature. Kada se električni elementi zagreju, voda prolazi preko njih i takođe se zagreva. Kada voda dostigne dovoljno visoku temperaturu, električna pumpa premešta vodu iz kotla kroz izlazni otvor u ostatak kuće da bi došla kroz različite tipove radijatora instaliranih u Vašem domu. Ulaz uzima hladnu vodu iz kuće da bi je kotao zagrejao pre nego što ga ponovo pošalje.

Električni kotlovi kao osnovni izvor energije koriste elektičnu energiju. Namenjeni za grejanje stambenih i poslovnih prostora, malih dimenzija i modernog dizajna lako se uklapaju u enterijer i omogućavaju zdravo, komforno i ekološko grejanje. 

Gasni kotlovi za centralno grejanje

To su zidni uređaji koji zagrevaju vodu za radijatorsko ili podno grejanje ali mogu i da proizvode toplu sanitarnu vodu. Oni su vrlo pouzdani u radu i nisu komplikovani za održavanje, servis se vrši ukupno dva puta godišnje.
Gasni kotlovi jednostavni su za ugradnju i zamenu.
Poseduju izuzetnu efikasnost, što znači da štede energiju i smanjuju račune za struju i ne zahtevaju nikakvu dodatnu opremu.

Električni Gasni kotlovi za centralno grejanje Najpovoljnije cene
Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija