Umivaonici za kupatilo

Untitled 8

Umivaonik ili lavabo je neophodan element svakog kupatila. Pri uređenju na njega treba obratiti posebnu pažnju  jer neobičan umivaonik može biti detalj, koji će jednostavno uređen prostor, učiniti potpuno posebnim. 
Umivaonici se mogu pronaći u različitim dimenzijama, oblicima i bojama sa ili bez stuba, nadgradni, ugradni ili u kompletu sa ormarićem. 

Veličine umivaonika se mogu svrstati u tri kategorije: mali, srednji i veliki. 

Kada je reč o oblicima, ima ih različitih: kružni, kvadratni, pravougaoni, elipsasti do onih posebno dizajniranih neobičnih i nepravilnih oblika. 

Najzastupljeniji su u beloj boji, ali je moguće pronaći umivaonik u još nekoj boji ili kombinaciji dve boje. 

Međutim, okviran odabir umivaonika je usko vezan za česmu i instalacije, pa ukoliko kupatilo renovirate i preuređujete u potpunosti ili gradite novo, ne zaboravite da je još u fazi rasporeda instalacija neophodno da znate koju vrstu umivaonika želite da ugradite. 

Ukoliko menjate samo lavabo, treba da utvrdite njegovu prilagođenost česmi i instalacijama koje već imate ili je potrebno kupiti i novu bateriju. 

Umivaonici za kupatilo
Idi na vrh
Umivaonici Za Kupatilo

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.