Šta su to sušači peškira?

Modern Style Bathroom With A View Of A Garden From A Window

Neretko, kuparilski radijatori prvenstveno služe kao sušači peškira, pa zatim i da zagreju prostor. Bez obzira da li je u pitanju kuća ili stan, nova ili stara gradnja, kupatila su odavno dobila svoje mesto za radijatore i dokazala koliko je to zaista važno.

Kupatilski radijatori, tačnije sušači peškira, su veoma bitan element svakog kupatila danas. Takođe, ovi radijatori su veoma popularni, jer efikasno greju kupatilo, dok istovremeno suše peškire, praktični su i lako se uklapaju u svaki enterijer, zbog svog dizajna.

Zašto su bitni sušači peškira?

Mokar peškir koji ostavljamo u kupatilu nakon tuširanja, naročito tokom zimski dana, može izazvati pojavu vlage u kupatilu, naročito ako plafon nije jedino mesto u kupatilu koje nije prekriveno pločicama. To je posebno bitno za kupatila koja koriste više članova porodice, pa samim tim, tu ostaje veći broj mokrih peškira.
Kupatilski radijatori će ukloniti svaku mogućnost pojave vlage izazvane mokrim stvarima.

Kupatilski radijatori najčešće imaju vertikalni oblik sa horizontalno postavljenim grejnim šipkama. Između grejnih šipki obično se nalazi veći razmak kako bi se peškiri dobro postavili i još bolje i brže osušili.

Da zaključimo, kupatilski radijatori, poznati još kao sušači peškira, su i više nego moderan način za grejanje peškira. Oni udobno greju kupatilo koje koriste i najmlađi članovi doma, štite od nepotrebne vlage, suše i greju peškire, a sam dizajn je idealno prilagodljiv svim enetrijerima kupatila!

Posetite našu online prodavnicu ili maloprodajne objekte širom Srbije.

Šta su to sušači peškira?
Idi na vrh
Ta Su To Su A I Pe KiraValdom Preporuka Kotlova
Ta Su To Su A I Pe KiraNajbolja Ponuda Kotlova
Ta Su To Su A I Pe Kira

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.