Vaša korpa

Snaga kotlova

Poput kotlova na gas, tako i kotlovi na ulje su štedljiva energija i ekološki prihvatljiva oprema. Proizvodi sagorevanja su ugljen-dioksid i voda, koji neće zagađivati životnu sredinu. Najveća razlika između dve vrste kotlova je upotreba goriva. Kotlovi na gas koriste prirodni gas, gradski gas itd. Kotlovi na lož ulje kao gorivo koriste laku i tešku naftu.

Kad biste zaista znali koliko različitih vrsta kotlova postoji, ostali biste iznenađeni.

Snaga od 15 kV koristi se u manjim kućnim kućama, u poređenju sa kotlom od 30kV koji se koristi u većim kućama. Takođe se može kupiti od 18kV, 24kV i 30kV, snage kotao zavisno od Vaših potreba.

Izbor pravog kotla je veoma važan. Ne želite da odaberete premali, a da na kraju nemate dovoljno tople vode ili da nemate dovoljno snage grejanja. Ali za manji dom, poput stana, kotao od 15 kV je savršen. Kompaktne je prirode i skriveni priključci čine instalaciju laganom i lakom za upotrebu.

Kotao od 18kV savršen je kotao za one koji imaju srednje ili veće domove koji traže potpun sistem. Odličan je za takve domove i za malo veće porodice koje istovremeno moraju da koriste toplu vodu na više izvora. Ocena A i efikasnost od 90% dokazuju da je kotao 18kV izvanredna kupovina.

Kotao od 24kV je odličan za veća domaćinstva koja imaju veću potrebu za toplom vodom zajedno sa većim prostorom u sobi za grejanje.

Kotao od 30kV je vrhunski, kompaktan kotao dizajniran za neventirani sistem centralnog grejanja za kućno grejanje i snabdevanje toplom vodom. Kompaktan je, stil i priroda čine instalaciju laganom. Funkcija zidne montaže podiže kompatibilnost na viši nivo!

Pogledajte širok asortiman kotlova u našoj web prodacnici. Odaberite samo najbolje – Valdom.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija