Vaša korpa

Radijatori

Osnovna podela radijatora koji se danas ugrađuju u domaćinstvima je ona na aluminijumske (člankaste) i čelične (pločaste, odnosno panel) radijatore.

Aluminijski radijatori

Aluminijum je materijal sa izuzetnim toplotnim svojstvima i otporan je na koroziju te se zbog toga aluminijumski radijatori izdvajaju u odnosu na čelične panel radijatore. Ovo za posledicu ima i značajnu razliku u ceni. Estetski, radijatori od aluminijuma, prostoru u kojem se nalaze daju dojam ekskluzivnosti i dodatno ga ukrašavaju. Aluminijumski radijatori isporučuju se u člancima i spajaju u baterije zavisno od toga kolika Vam je snaga potrebna za grejanje prostora. 

Čelični panel radijatori

Čelični panel radijatori, popularno zvani i “pločasti“, poslednjih su godina na tržištu preuzeli vodjstvo od, do tada, gotovo nezamenjivih aluminijumskih radijatora, i to iz nekoliko razloga:

-zbog razvoja tehnologije, koja je omogućila nižu cenu proizvodnje (čime su čelični radijatori postali znatno pristupačniji u odnosu na aluminijumske)

-zbog ulaganja u tehnologiju proizvodnje i korišćenja kvalitetnog čelika, što je u kombinaciji omogućilo znatno duži vek trajanja ovih radijatora

-zbog ulaganja u dizajn (radijatori sa srednjim priključkom, glatki dizajn, vertikalne izvedbe itd.) koje su ovu vrstu radijatora učinile tržišno atraktivnima. 

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija