Vaša korpa

Pripremite svoju peć za zimsku sezonu

Svaki vlasnik kuće želi da njegova peć bude u vrhunskom stanju. Jednostavno održavanje može Vas odvesti tamo i isplatiti Vam udobnost, efikasnost i opštu bezbednost.

Ali kao što znate, održavanje Vaše peći efikasno radi i sprečavanje kvarova nije uvek na vrhu naših misli.

Kao vlasnik kuće, morate biti svesni da je održavanje peći preventivna usluga koja uključuje inspekciju i podešavanje Vašeg sistema.

Budimo realni …

Zimski meseci su dovoljno teški. Ne treba Vam peć da pokvari usred noći ili jednostavno ne ispušta dovoljno toplote.

Mnogi vlasnici kuća odlučuju da angažuju pouzdanu kompaniju da pripremi svoju peć za zimske mesece, dok drugi koriste pristup uradi sam.

Preporučujemo godišnju proveru servisa od strane profesionalca kako biste bili sigurni da je Vaš sistem spreman za vrhunske performanse. Međutim, ako planirate sami da preduzmete neke korake za održavanje, sledeća kontrolna lista će Vam pomoći da uspešno pripremite svoju peć za zimsku sezonu.

  • Da li treba da servisirate svoju peć svake godine? Godišnji pregled i čist, dobro podešen sistem grejanja će Vam uštedeti novac i produžiti vek trajanja Vaše peći. Proizvođači peći preporučuju godišnje preglede i održavanje od strane tehničara. Neki izvođači sugerišu da možete proći svake druge godine ako je Vaša peć mlađa od 10 godina. Ali sve starije, neka ih servisiraju jednom godišnje.
  • Šta se dešava ako ne servisirate svoju peć svake godine? Neki stručnjaci kažu da je do 75 odsto poziva bez grejanja zimi povezano sa nedostatkom održavanja. Ako se ne servisira, peć može iznenada prestati da radi, ostavljajući Vašu porodicu na hladnoći.
  • Kada treba da izvršite podešavanje peći? Obično se provere i održavanje peći obavljaju pre zime. Jesenska sezona je odlično vreme da se osigura da sve funkcioniše bezbedno i efikasno. Ne želite da saznate usred hladne zimske noći.

Prednosti održavanja peći
Duži životni vek – Pravilna briga o Vašoj jedinici znači da ona pravilno funkcioniše i da će održati očekivani životni vek.
Manje popravki – Stručnjaci se slažu da će peć o kojoj se brinemo doživeti manje popravki od one koja je zanemarena.
Poboljšan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru – Jedinice se brzo zaprljaju. Kada se ova prljavština i ostaci ne očiste sa jedinice, oni se ponovo unose u Vaš dom, smanjujući kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Mir uma – Kada se Vaša peć održava, možete biti sigurni da funkcioniše bezbedno i uz maksimalnu energetsku efikasnost.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija