Vaša korpa

Kombinovani kotlovi

Kombinovani kotao  je najčešće korišćeni kotao kod nas, jer obezbeđuje toplotu kako za sistem centralnog grejanja, tako i za sistem tople vode na zahtev – kada god Vam zatreba.

Kombinovani kotlovi uzimaju vodu direktno iz vodovodnog sistema i trenutno je zagrevaju, pružajući efikasno zagrevanje vode na ekonomičan način, jer zagreva vodu samo kada Vam je potrebna. Za razliku od ostalih tipova kotlova, kombinovani kotlovi imaju sve komponente ugrađene u jednu jedinicu, što ga čini kompaktnom, urednom i urednom opcijom, što je odlično za ljude u manjim objektima. Trenutno zagrevanje vode eliminiše potrebu za spoljnim bojlerom za vodu i rezervoarom (koji se obično čuva u potkrovlju) i stoga štedi dovoljno prostora u Vašoj kući i / ili potkrovlju. Ako razmišljate o ulaganju u novi kotao, naravno, postoje neke prednosti i nedostaci svake vrste kotla. U nastavku smo izložili prednosti i nedostatke kombinovanih kotlova:

Prednosti kombinovanih kotlova:

• Možete dobiti toplu vodu odmah, umesto da čekate da se rezervoar napuni i zagreje.

• Kotao sadrži sve komponente u kotlovskoj jedinici, pa je kompaktniji od većine ostalih tipova kotlova.

• Nema potrebe za spoljnim vodeni cilindar ili rezervoar za skladištenje u potkrovlju, dodatno štedeći prostor.

Mane kombinovanih kotlova

• Kombinovani kotao nije idealan za domaćinstvo u kojem postoji više ljudi koji bi možda želeli istovremeno koristiti toplu vodu. Kombinovani kotao idealan je za istovremeno pružanje tople vode iz jednog izvora.

Kombinovani kotao idealan je izbor za mala i srednja domaćinstva sa jednim kupatilom, jer trenutno pruža efikasnu toplu vodu i grejanje, ali, kao što je pomenuto, kombinovani kotao nije idealan za domaćinstva u kojima je topla voda potrebna iz više izvora istovremeno. Na primer, ako se neko tušira ​​ili kupa u kadi, neko drugi bi se mučio da opere sudove toplom vodom.

Trenutno je na tržištu niz kombinovanih kotlova. Za više informacija o našem asortimanu kotlova ili za cenu, obratite se kompaniji Valdom danas i član našeg tima biće rad da Vam pomogne i da Vas informiše.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija