Vaša korpa

Koliko dugo traju bojleri?

Očekuje se da će tipičan moderan kombinovani bojler trajati do 15 godina pre nego što mu bude potrebna zamena, u zavisnosti od toga da li se radi o vrhunskom, srednjem ili jeftinom brendu.

Ovo je samo ako imate posla sa profesionalcima koji mogu da instaliraju bojler koristeći najkvalitetnije metode i prakse. Ako su pogrešno instalirani, mogli biste se oprostiti od svog „novog“ bojlera za samo 3-4 godine ako pati od nekog od uobičajenih problema sa bojlerom.

Postoje dva razloga zbog kojih verovatno čitate ovaj članak. Ili je Vaš trenutni bojler već pokvaren ili trepće, ili ste prošli kroz toliko popravki da je planiranje zamene sada mnogo bolja opcija. Iako bismo svi više voleli da predvidimo vreme kada će se bojler pokvariti, još uvek možemo biti nespremni.

Nikada ne bi trebalo da čekate da vreme postane previše hladno pre nego što zamenite svoj bojler. Tokom hladnog dela godine postoji veliki pritisak na uhradnju zbog količine starih bojlera koji se pokvare. Zbog ovog pritiska na bojlere kao i na instalatenje, datumi ugradnje se ponekad mogu produžiti, zbog čega je još važnije da ovo sredite pre nego što Vas pogodi hladnoća.

Postoji mnogo aspekata Vaše instalacije bojlera koji određuju odgovor na pitanje „Koliko dugo traju kombinovani bojleri?“, uključujući:

  • Kupovina Vašeg bojlera od pouzdanog vrhunskog proizvođača
  • Godišnji servis kako biste zadržali garanciju i produžili životni vek Vašeg bojlera.

Bojleri Valdom

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija