Vaša korpa

Gasni kotlovi za Vaš dom

Najbolji stambeni kotlovi u 2022. – Naša godišnja doba postaju ekstremnija kao rezultat klimatskih promena. Kao rezultat toga, kupovinom jednog od ovih najboljih gasnih kotlova za grejanje kuće, lakše ćete se nositi sa zimskom hladnoćom. Dobar kotao može učiniti Vašu kuću udobnijom pored toga što će Vas zagrejati tokom zime.

Osnove stambenih kotlova

Instalacija bojlera je ključan zadatak u Vašoj kući, posebno ako želite da imate najbolji mogući sistem grejanja. Kao rezultat, trebalo bi da izaberete najbolje ocenjene kotlove, koji svi mogu da obezbede efikasan sistem grejanja za sve korisnike. Danas na tržištu postoji mnogo različitih tipova kotlova. Kotlovi se razlikuju u pogledu funkcionalnosti, cene i zahteva za održavanjem, između ostalog. Morate proceniti sve raspoložive kotlove kako biste izabrali najbolji kotao koji ispunjava Vaše zahteve i odgovara Vašem budžetu. Za Vašu kuću, evo nekih od najvećih stambenih kotlova. Izabrani su jer Vam mogu pružiti niz korisnih funkcija.

Kombinovani kotlovi

Ako nemate puno prostora za kotao, kombinovani bojler je idealan za Vas. Kombinovani kotao je i mali i efikasan. Kao rezultat toga, nećete morati da pravite toliko prostora da biste ga smestili. Kombinovani kotlovi kombinuju funkcije bojlera sa sistemom centralnog grejanja.

Kombinovani kotlovi zagrevaju vodu tako što je crpe direktno iz cevi. Kao rezultat toga, neće Vam trebati posuda za hladnu vodu ili bure za skladištenje tople vode. Kombinovani kotlovi imaju nedostatak što ne mogu istovremeno da rade na dva kupatila ili dva tuša.

Kao rezultat toga, ako imate veliki dom, ne preporučujemo upotrebu kombinovanog bojlera. Kombinovani kotlovi su posebno idealni za kuće sa samo jednim kupatilom.

Konvencionalni kotao

Ovaj kotao, poznat i kao standardni ili klasični bojler, sastoji se od cilindra i rezervoara za skladištenje. To znači da ćete, za razliku od prethodnih kombinovanih kotlova, morati da napravite više prostora za ovaj.

Prednost je što ako imate veliku imovinu, možete koristiti ovaj kotao. Ovi visokoefikasni kotlovi mogu istovremeno da ponude velike količine tople vode u nekoliko kupatila. Ako cenite uštedu energije, svideće Vam se činjenica da su ovi kotlovi kompatibilni sa solarnim termalnim sistemima.

Sistem Bojler

Bojler za toplu vodu je neophodan za sistemski kotao, baš kao i za konvencionalni kotao. Međutim, nije potrebna posuda za vodu. Pošto su mnoge njegove funkcije, kao što su pumpa i ekspanzioni rezervoar, ugrađene u sistem, to je slučaj.

Najlepša stvar kod ovih kotlova je to što su jednostavni za održavanje. Za razliku od tradicionalnih kotlova, nećete morati da se mučite sa rezervoarom koji curi. Sistemski kotao se može posmatrati kao ukrštanje kombinovanog kotla i tradicionalnog kotla.

Ovo kažemo zato što bojler može da opslužuje više kupatila odjednom, a da ne zauzima previše prostora. Štaviše, zbog nedostatka rezervoara za vodu, ovaj kotao će se uklopiti u bilo koje pristupačno područje.

Posetite našu online prodavnicu ili maloprodajne objekte širom Srbije.

Garancija i kvalitet
Valdom Srbija
Proizvedeno u Srbiji
Valdom Srbija
Akcije i popusti
Valdom Srbija
Stalna podrška
Valdom Srbija