Najbolje peci za etazno grejanje

Najbolje peci za etazno grejanje na drva

Etažne peći su namenjeni za zagrevanje površina od 60 do 180m2 i obezbeđuju visoko kvalitetno zagrevanje svih prostorija. 

Etažno grejanje je sistem grejanja koji radi samostalno za jednu stambenu jedinicu.
Etažni kotao može da služi i za zagrevanje vode u domaćinstvu.
Sistem sadrži peć u kojoj se proizvodi toplotna energija.

Peci za etazno grejanje na drva Najbolje cene

Kotao ili peć za etažno grejanje mogu da obezbede toplotu kako u prostoriji u kojoj je instaliran, tako i na radijatore i vodu u sistemu grejanja. Kotlovi imaju ugrađeni zadnji deo koji distribuira toplotu iz uređaja na toplu vodu za domaćinstvo.

Peći za etažno grejanje mogu pomoći u velikoj meri da smanje račune za kućno gorivo i traže se u domaćinstvima sa ciljem da se manje oslanjaju na gas i električnu energiju. Na raspolaganju su peći kao namenski gorionici na drvo i modeli sa mogućnostima više goriva, izlaz toplote se kreće od 4kV do preko 25kV za domove kojima je potrebna velika količina toplote do vode; ovi modeli imaju ugrađene zadnje kotlove i mogu napajati 10+ radijatora.

Pogledajte našu ponudu etažnih kotlova i peći i poručite po najboljim uslovima kupovine i najpovoljnijim cenama na tržištu.

Najbolje peci za etazno grejanje na drva Najbolje cene
Idi na vrh
Najbolje Peci Za Etazno GrejanjeValdom Preporuka Kotlova
Najbolje Peci Za Etazno GrejanjeNajbolja Ponuda Kotlova
Najbolje Peci Za Etazno Grejanje

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.