Kotao na sitni ugalj 50 THERMOFLUX

kotao-na-sitan-ugalj-THERMOFLUX-1.jpg
kotao-na-sitan-ugalj-THERMOFLUX-1.jpg
Full Screen

Kotao na sitni ugalj 50 THERMOFLUX

322.581,00RSD

Namenjen je sagorevanju mrkog uglja granulacije „grah“, što na našim prostorima predstavlja jedan od najekonomičnijih načina grejanja.

Kotao je opremljen samodozirajučim sastavom visokog kvaliteta, koji prema zadanom intenzitetu samostalno dozira ugalj iz spremnika u ložište. Pomoću ventilatora ugalj sagoreva u ložištu, te se nastali pepeo obrušava u lugaru, koja se nalazi neposredno ispod ložišta.

Ovaj čitav proces kontroliranog doziranja potrebne količine uglja omogućava maksimalno izgaranje uz smanjene mogućnosti rošenja kotla i stvaranja nisko-temperaturne korozije.

 

Kotao Na Sitni Ugalj 50 Thermoflux
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Brend

ThermoFLUX

ThermoFLUX svoj zadatak vidi u tome da razvije štedljive i ekološke proizvode za grejanje, koji zadovoljavaju najviše standarde. Cilj nam je da pružimo visoku udobnost pri rukovanju kotlom, ali istovremeno očuvati prirodu. Male emisije štetnih gasova, visoka iskorišćenost i pouzdan rad daju predost našim kotlovima.
Kotao Na Sitni Ugalj 50 Thermoflux

Opis

Toplovodni kotao „TF“ je automatski kotao, koji uz minimalan napor omogućava zagrevanje Vašeg doma.

„TF“ kotlovi nemaju automatsko paljenje, ali jednom kad se potpale zadržavaju žar u ložištu i do 12 sati pri isključenju iz napajanja električnom energijom. Ponovnim napajanjem ventilator raspiruje žar i nastavlja sa radom.

Kotao za vreme normalnog rada uvek nastoji dostići zadanu vrednost temperature vode u kotlu, a automatski gasi dozator u trenutku kada se postigne željena temperatura objekta koji se greje ili vrednost temperature vode u kotlu. Padom vrednosti zadane temperature vode ispod određene granice dozator nastavlja sa radom.

Kotao automatski nadzire promene temperature vode u kotlu te na osnovi promena pali i gasi dozator kotla. Ova fleksibilnost omogućava optimalno iskorišćenje energenta i jednostavnost grejanja u cilju Vašeg zadovoljstva.

Ubacivanjem dodatne rešetke (dolazi zajedno sa kotlom) može sagorevati drvo i ugalj u kocki. Kotao „TF“ je izrađen od kvalitetnog čeličnog lima što mu garantuje otpornost na niskotemperaturnu koroziju i dugotrajnost.

Kotao na sitni ugalj 50 THERMOFLUX
Dostupne opcije
Šifra Opcije MP cenaKoličina
TF02050Ddesni 322.581,00RSD
Idi na vrh
Kotao Na Sitni Ugalj 50 ThermofluxValdom Preporuka Kotlova
Kotao Na Sitni Ugalj 50 ThermofluxNajbolja Ponuda Kotlova
Kotao Na Sitni Ugalj 50 Thermoflux

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.