Kotao na pelet EDGE 10 COMFY LAFAT

Edge 2
Edge 2
Full Screen

Kotao na pelet EDGE 10 COMFY LAFAT

221.448,00RSD

Kotlovi na pelet serije EDGE su još jedan u nizu proizvoda modernog dizajna namenjen priključenju na sistem centralnog grejanja, koji služe za zagrevavanje stambenih i poslovnih prostora uz maksimalan ugođaj korištenja. Svojom kompaktonošću i veličinom imaju veliku prednost nad kotlovima iste kategorije zbog mogućnosti instalacije za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla.
Kotao poseduje određene komponente samog sistema grejanja: cirkulaciona pumpa, ekspanziona posuda i sigurnosni ventil već ugrađene u sami kotao. Uz ispunjenje minimalnih uslova instalacije sa minimalnim dodatnim ulaganjem već imate gotovu kotlovnicu. Kotao poseduje vrhunsku elektronsku regulaciju koja pruža maksimalni komfort sedmodnevnog programiranja rada kotla te odgovarajuće dodatne mogućnosti instalacije bežične kontrole kotla preko WiFi odnosno GSM modula.

Kotao Na Pelet Edge 10 Comfy Lafat

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: SM10EDGE Kategorija:

Brend

LAFAT

Firma LAFAT KOMERC d.o.o. nastala je davne 1977 godine u Zvorniku, tada pod imenom “Limarija Lović”, a svoj današnji naziv nosi od 1997 godine, kada je u Kalesiji ponovo pokrenuta proizvodnja.
LAFAT je postao prepoznatljiv brand u alternativnim izvorima topline i za vrlo kratak vremenski preiod izdvojio na tržištu kao kvalitetan i pouzdan proizvod. Kotlovi LAFAT su sastavljeni od kotlovskog lima debljine od 5-8 mm, zavisno od snage i konstrukcije, a sečeni su najsavremenijom laserskom metedom i na kraju zavareni od strane vrhunskih zavarivača.

Kotao na pelet EDGE 10 COMFY LAFAT
Kotao Na Pelet Edge 10 Comfy Lafat

Opis

Snaga (KW)Dimenzije (MM)Grejna kvadratura (M2)Kapacitet spremnika (KG)Masa (KG)Potrošnja goriva
10500 x 795 x 90060191620,7 – 2,1 kg/h
Kotao na pelet EDGE 10 COMFY LAFAT
Idi na vrh
Kotao Na Pelet Edge 10 Comfy LafatValdom Preporuka Kotlova
Kotao Na Pelet Edge 10 Comfy LafatNajbolja Ponuda Kotlova
Kotao Na Pelet Edge 10 Comfy Lafat

Važno obaveštenje

Obzirom na učestalost promena cena na tržištu, može se desiti da neka cena ne bude ažurna u datom trenutku. Hvala na razumevanju, Valdom.